Görken abi son kareler çok güzel çıkmış gerçektende maşallah![]()
Görken abi son kareler çok güzel çıkmış gerçektende maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
favori saxom bu ya üstüne saxo tanımam 10 üzerinden 10
fotoyu ceken arkadasında hakkını yemeyelım güzel çekmiş maşallah... ama tadı damağımızda kaldı daha detaylı fotolar isteriz lütfen![]()
Maşallah , clio sportla kıyaslarsanız yorumunuz ne olurdu acaba![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
hayırlsıı olsun cok guzel araba. şimdi okumadan yazıcaktım bu sitedeki araç değilmi diye oymuş. kaça aldınız acaba
Eyvallah kardeşim, güzel temennilerine çok teşekkürler. Valla sıkışık zamanda ancak bu kadar çıktı fotolar benimde tadı damağımda kaldı, geniş zamanda daha güzellerini yakalarız inşallah
Clio daha konforlu, daha sağlam hem mekanik, hem karoser, saxo daha fazla yakıyor cliodan, bu daha safkan gazlanabilecek bir araba, hızlı, daha iyi frenleri var, çok daha iyi yol tutuyor. bence cliodan daha sevimli bi tipi var.
Teşekkür ederim evet sitedeki araç fiyat bende saklı kalsınama hakkını verdim diyebilirim.
Eyvallah teşekkür ederim.
yaa Görkem , şu arabayı amatör fotolarla söndürüyorsun yemin ederim...
profesyonel çekim yapsan inan "standart saxo" hevesi yaratırsın her birimizde...
![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
mekan olmadan pro foto olmaz bana göre
adam işten güçten fırsat bulamıyor ki , hep işyerinin otoparkında çekebiliyor![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
maşallah çiçek![]()
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
geçen arkadan bir iki tane cekicekdm yoldada telefonun şarj olayı imkan vermedikamerayı açamadı bile
maşallah canlı canlı cok daha güzel bi ara manzaralı fotyo yapmak şart![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Maşallah kazasız belasız çok güzel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)