Maşallah araçınız çok hoş.Kazasız belasız![]()
Yokmu yeni resimler ?
Edit : pardon 1. sayfaya eklemişsin.
Jantlarla çok iyi olmuş, tekrardan maşallah
harika bişey bu
maşallah güzel olmuş...
- Burak saol kardeşim
Recep kanka artık böyle takılıyorum biliyosun daha bi dur şu araba güzelmiş basıkmış bende basayım biraz daha diyebileceğim bi berlingo ve aynı kasa partner yok. Saol canım benim yinede![]()
Mehmet saol kardeşim![]()
AMG SİNYAL PLEKSİ PLAKALIK PLEKSİ ANAHTARLIK APP PLAKA ARAÇ İÇİ KOKU için ulaşın.. 0532 152 24 19
Recep daha basayım mı![]()
AMG SİNYAL PLEKSİ PLAKALIK PLEKSİ ANAHTARLIK APP PLAKA ARAÇ İÇİ KOKU için ulaşın.. 0532 152 24 19
- Coilin ayarından sonra bu hali ortada oldu daha 1.5 2 cm iniyor Recep kankam da istiyor heralde onun için bi çekim yaparım.)
Kanka kartel korumam yok yaptırıyım sana inat yayı kesicem haha maşallah kankama teksin,adamsın![]()
AP Type-R
Maşallah çok güzel kazasız belasız gördüğüm en güzel ticarilerden diyebilirim. şu önlerdeki sinyaller amg mi yoksa farklı birseymi braz farklı görünüyorda ..
- Recep kanks senin arabayı ben basıcam sonunda 17 ye basan çok az zımba olursun maşallah ikimizede.
Çok teşekkürler evet AMG sinyaller onlar .![]()
- Doğrudur kardeşim))
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)