Ol ma mışşşş Güle güle kullan yavru.....
JANTMAX ile ilgili haberleri daha yakından takip edebilmek için , buraya tıklayarak Facebook Sayfamızı beğenebilirsiniz... Teşekkürler
Maşallah ßaşkan İsyan Çıkarır ßu alet Kazasız ßelasız Canlısı Daha Fenaa
Ecu_Fast Jr.EVO_CzT
rcbasaran Nickli Üyeden Alıntı Ol ma mışşşş Güle güle kullan yavru..... olmuştur olmuştur abim sen işini bilirsin pegeout 106 Nickli Üyeden Alıntı Maşallah ßaşkan İsyan Çıkarır ßu alet Kazasız ßelasız Canlısı Daha Fenaa sağolasın başkan isyanı kökten çıkarıcam az kaldı
Hani ne oldu Aziz ya,basik bulusmasi yapioduk
diyadin Nickli Üyeden Alıntı kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti
maaşallah kazasız belasız sürüşler
eser Nickli Üyeden Alıntı Hani ne oldu Aziz ya,basik bulusmasi yapioduk kanka valla bıraktım o işleri artık uğraşmama kararı aldım ama kendi aramızda her zaman buluşuyoruz senide bahçelievlere bekliyorum arada akşamları weycell387 Nickli Üyeden Alıntı maaşallah kazasız belasız sürüşler teşekkür ederim cümlemize kazasız belasız sürüşler nasip olsun
Nires Nickli Üyeden Alıntı kanka valla bıraktım o işleri artık uğraşmama kararı aldım ama kendi aramızda her zaman buluşuyoruz senide bahçelievlere bekliyorum arada akşamları p.tesi akşamı oralardaydım Emre yi aradım evdeyim hastayım dedi,bir tur attım kimseyi göremiyince eve geçtim,başka zamana inşallah
Kusursuz olmuş Maşallah Maşallah Bence aynalar siyah değilde jantlarla aynı renk olmalı.
maşallah allah kaza bela vermesin
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Cem abinin dayanamayıp benim jant rengine boyattığı jantlar sanırım. Maşallah cuk olmuş...
enough ?
sağolun arkadaşlar
geçen cobançeşmede karşılaştık maşallah 10 numara duruyor canlıda
JoYTeaM
maşallah süper duruyor araç
Subaru Technica InternationaL PSN: ekduncan
Maşallah 10 numara olmuş, kazasız belasız...
Azizim maşallah jantlar çok süper olmuş resimlerdeki arkada duran corsa Sametin dimi
Gökhan CEYLAN
teşekkür ederim arkadaşlar arkada duran corsa sametin samet özeren
o zaman ikisinede kocaman maşallah tekrardan
arteus Nickli Üyeden Alıntı o zaman ikisinede kocaman maşallah tekrardan Sagolasinnnn
jantlar 10 olmus masallah azız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları