çok güzel durmuş ben dragda bile kullandım çok memnunumkesinlikle değiştirme
kazasız belasız maşallah
Bagaj kaplaması, Jantlar ve özellikle jant göbeği bence olmamış orjinal haline dönsen bundan daha güzel durur durur bence.. Ama zevk sizin tabi.. Allah kaza bela vermesin
güzel olmuş ama göbek rengine katılşıyorum diğer arkadaşlar gibi gri olabilir![]()
Hasan ORAN
1881-193∞ Gazi M. Kemal Atatürk
Beşiktaş Fikstürüne Endeksli Hayatlar ...
Maşallah kazasız belasız
onur maşallah hoş olmus göbekler biraz sırıtms sanrım kırmızı olarakbide arka camdaki sarı lacivert jdm işareti hoş olmamıs(sanrım fenerli deilim ondan hoşuma gitmedi
)
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
BBS German Style niçin japona takılıyor anlamış değilim
Ama sen böyle seviyorsan yeni yeşil jantlar hayırlı olsun![]()
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
onur maşşalah araban gercekten cok guzel eskı yesıl halınıde bılıyorum bayrampaşada goruyordum sureklı kartaltepedekı halısahanın ordakı boyacıda goruyorum aracını massllah guzel gercekten
bana kalırsa sadece kendı fıkrım senın aracına ve zewkıne saygım var bende olsaydı bu arac
1.on ek orjınal ek 9 on ek takardım
2.bagajı sokerdım spoon kanat ve ayna takardım
3.jantları advan rg2 veya te 37 takardım
4.on tarafa kırmızı bı honda logosu takar noktayı koyardım
bunlar tamamen benım dusuncem aracın boylede cok guzel massllah
C R M performance
direk göbekleri sök , kapaksız daha güzel duruyor emin ol ilk seriler, ayriyetten arklara söyle 3-5 cm spacer lazım madem arkalarda 8 ,
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
İlerde değişiklik olarak bbsleri pembe yapabilirsiniz çok ilgi çekici olurYeşillerde yakışmış maşallah kazasız belasız
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Yeşil çok yakışmış kardeşim arabana ama o kırmızı göbeği beğenmedim
ben parlement mavisi olan bi kangoo vardı oradakı mavı bbs leri cok iyi bulmuştum ama yeşilde çok hoş duruyor ellerine sağlık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)