aracın yeni resımlerını cekecem telefonla cekıldıgı ıcın cok guzel degıl resımler güzelce boyle resımlerını cekıp koyacam bu hafta yarın jantları takıyorum arabaya oyle cekcez bakalım nası olacakparklar güzel duruyor yani arkalarda ben sevdım arkadaslarda begendı begenmeyende var
bakalım biraz dursun eski haline cevircem
![]()
Arkadaslar iyi yorumlarınız ıcın hepinize tesekkur ederım.Allah hepimize kazasız belasız cezasız surusler nasip etsın.Saygılaryeni resımler bu hafta ıcınde bu sayfaya eklenecektır
![]()
2-3 tane konusunu gördüm bu araçın aynı resimlerle..
Maşallah canlı görmek nasip olmadı
maşallah kazasız belasız![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
kardesım bundan once 1 tane daha konu acmıs ben dun aksam farkettım.Bu hafta ıcınde yenı resımlerı cekıp koyacam ıc dıs guzelce.Yarın celık jantları takıyorum arabaya jantlı halıyle koyacam aracın resımlerınıaracı ben kullanıyorum daha cok babam pek kullanmıyor genelde ktü de ünide oluyor kalkınmada oluyor oyle
![]()
iyi dilekleriniz ıcın cok tesekkur ederım arkaddaslar yarın jantlar takılıyor yeni resımler gelecek bu hafta ıcındekarbonfıber kaplıcam plastik olan seyleri üst tavandakı cıtaları aynanın altındakı siyah plastik yerleri falan sizce nasıl olur cok apacı ısımı durur
park lambalarnı görmezden gelirsek iyi olmuşş park ampullerını çıkar tama sadce sinyaller yansın şahsi görüşüm arka sinyaller olmamış ama iyi araç kazasız kullnmlar...
Maşallah... Kazasız belasız sürüşler
çok teşekkür ederim arkadaslar yorumlarınız arac 15 kapak janttı.16 '' celık jant takıldı ve bridgestone potenza adrenalin lastıklerıde takıldı.Yeni resimler gelecek resım cektımde arac biraz kirliydi onları yüklemek ıstemıyorum.Zamanım Olddugu zaman arac temızken resımlerını cekıp payşacam arkadaslar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)