Bence gayet iyi olmuş , süpersport arabalarda siyah , beyaz hele gri çok saçma geliyor.
Sonuçta araçla piknik yapmaya gitmiyorsunuz.
Bence gayet iyi olmuş , süpersport arabalarda siyah , beyaz hele gri çok saçma geliyor.
Sonuçta araçla piknik yapmaya gitmiyorsunuz.
maşallah enteresan olmuş gerçekten ama megane resimlerde basılması lazım biraz gibi geldi ama bilemem tabi bu arada gtr de ön plaka güzel durmuyo bence sökülürse daha güzel maşallah araçlara
görüntü olarak basılması gerekir gibi duruyor ama kullanım olarak hiç dokunulmasına gerek olmayan bi karakterde olduğu için bu şekilde binmeyi düşünüyorum.gtr da ön plaka olmasa belki daha güzel olabilir ama zaten dikkat çeken bi araçta bide polislerle uğraşmanın anlamı yok![]()
INFINITE PERFORMANCE
tabi görüntü olarak dedim ama konfor ve yol tutuş olarak mühendislerin ayarının çok çok iyi vermiş olduğu videolardan ortada zaten bencede gerek yok iyi düşününce![]()
bence bütün gtr lerde plaka yok bişey olduğunu sanmıyorum ama turuncusunda olmadımı iki kere uğraşırlar doğru diyosun
kazasız belasız gönlünce binmek nasip etsin allah
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin .
Konu 2 sene sonra fena hortlamış ama aracı 2 gece önce bende gördüm , maşallah çok güzel duruyor gercektende![]()
Genelde Ataköy marina 'da görüyorum ben de, çok daha iyi fotografları hakediyor. Canlı'da gerek kendisi gerek rengi çok daha iyi görünüyor, maşallah.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)