maşallah, şöyle bi fotosuna denk geldim forumda bu kare çok hoşuma gitti sanırım egzoz falan ayrı bi hava katmış...
http://img684.imageshack.us/img684/2...7060727192.jpg
Printable View
maşallah, şöyle bi fotosuna denk geldim forumda bu kare çok hoşuma gitti sanırım egzoz falan ayrı bi hava katmış...
http://img684.imageshack.us/img684/2...7060727192.jpg
vay anasını paraya kıydın demek hee :D
bende kaplama sandıydım :D
tecrübe edilmiş daha önce :)
maşallah böyle cok güzel ama rengini bozmayın bana kalırsa :)
Kırmızı daha can alıcı duruyor..
maşallah
kocaman maşallah çok güzel
tek kelime allah nazardan saklasin masallah
Çok çok güzelde çok tehlikeli ciddende korkutuyor insanı Allah kazadan beladan korusun...
Amin kardeşlerim teşekür ederim herkese iyi dileklerinden dolayı :)
Maşallah Aman dikkat bi ara bende scooter vardıda kaç defa düştüm ettim arabalar desen zaten motora felan yol verdiği yok Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin..
Maşallah :)
Hocam maşallah.. bence boyatmayın komple taklalı derler şase kule patlak derler :(
maşallahı var hakikaten. boyatma yerine mat siyah düşünsen aslında çok daha iyi olur gibi geliyor. en azından sıkıldığında rahatlıkla söküp atabilir orj. boyayı da korumuş olursun. .
masallah metin abi Allah kaza bela vermesin :)
kesinlikle rengine dokunulmamalı derim..siyah motoru genel olarak sevmiyorum hatları kaybediyor altında kayboluyor..
bence böyle çok şık hiç elleme derim tabi zevk senin,maşşallah kazasız belasız binersin inşallah
Geçmiş olsun , teşekür ederim ayrıca :)
teşekürler
Anlayan birinine gittiği takdire sıkıntı omaz zaten ama bunda altı güneş görürse benım ***`de pamuk tıpası görür :)
folyo tutmaz bunu diye düşünüyorum ama çok kıvrımlı falan
Teşekür ederim krdeşim çok saol :)
Biraz basit duruyor sanki bu şekli ile ama karar veremıyorum siyah çok hoşuma gidiyor , ama anladıgım kadarı ile sadece ben siyah seviyorum gıbı aldıgım yorumların hepsi bu rengin kalması yönünde :)
çekimler çok hoş olmuş maşallah kazasız belasız sürüşler aman dikkat
of diyorum :) maaşallah