ciddi mi ya süper :D
bende kampayalı aldım 750 tl `cık :D
Printable View
valla zaten motora birsürü parça aldım hiç trden bişey alamadım burdan alsam yada sipariş etsem motorun fiyatını geçerdi aldıklarım yazık günah :D hyperpro direksiyon amortisörümde sonunda geldi :D
metzeler m5 alcaktım ben kullananlar m3 daha iyiydi dediler hep bende aklım karışınca micheline yöneldim bundada power pure 2ctyi tavsiye ettiler yabancı forumlarda hem yol hem pistte kullananlar memnun hep :)
Hayırlı olsun hyperpro :)
önümüzdeki ay bende sipariş edicem gpr.
mono kapak ve çamurluk almıştım yanlış göndermişler patladı elımde :)
valla bende mono kapak alırken çok düşünmüştüm yanlış gelir kesin yada renk tutmaz falan diye ama ucuza orjinalini bulunca cesaret edip almıştım renkte tam tuttu sorunda olmadı :) ebay biraz şans işi resmen :D
bu arada motosiklet forumu aramak yerine buraya bi konu mu açsak :D
maşallah güzel basık ama dezavantajlarıda çok
Ben ömrü hayatımda senin kadar ticari ahlaka saygısı olmayan adam görmedim Metin. İnsan bir telefon açar der ki kardeşim benim işim halloldu taşıt aldım, takas yapmamıza gerek kalmadı motoru satmaktan vazgeçtim diyebilirsin, ölecek değilsin ben kendim öğreniyorum araba aldığını motoru boyattığını, bir telefon açıp bilgilendirmek zor mu karşındakini, ben senin yüzünden 2 tane ciddi alıcıyı geri çevirdim otomobilim için takas yaptım olayına.
Sana 2 tane bu forumdan özel mesaj attım, ikisinede cevap vermedin, msn den ileti yolladım hiçbirine dönmedin, mesajları okuyorsun ama sürekli salaktasın, bende bu yazıyı yazdıktan sonra salaktayım canım arkadaşım, 30 yaşında adamsın ama ticari ahlakın ne olduğunu öğrenememişsin ki kalkıp benden bi araba laf yiyosun, bu kafaylada gidersen daha çok laf yersin sen.
Konuyu bilmeyenlere özet geçeyim bendeki 1982 model BMW E21'im ile arkadaşın 600 F ini takas yapıcaktık, fiyat olsun herşeyde anlaştık. 4 gün sonra dedi ki hanım izin vermiyo uzun yola çıkmama bende peki dedim, kendisi dedi ki ben o zaman tren garına bakayım tren ayarlayıp trenle gelmeye çalışayım motoruda trene koyayım tamam dedim. Ama arkadaş sağolsun beni bu süreden sonra 3 gün daha oyaladıktan sonra hiç bir şekilde iletişime geçmedi, sürekli salakta kaldı.
Telefonunu bulamıyorum Metin msnden cep telefonunu istedim salak yaptın sen istedin bunu foruma yazıyorum ki birazcık yüzün kızarsında yaptığını bil, biz senin motosikletini zorla almıyoruz, kendi malımızıda sana yaslamaya çalışmıyoruz canım arkadaşım, ister al ister alma bu saatten sonra zaten istesende senle hiç bir şekilde ticaret yapmam.
Bana yaşattığın sinir harpleri inşallah burnundan fitil fitil gelir, Allah'a yakın bana uzak ol, yolun her daim kapalı olsun da başkasına bunları yapama. İyi akşamlar akşam rahat uyuyabilirsen tabi ;)
En kral F senin F metin hadi bakalım :)
maşALLAH cok gusel son resmede bakrsak gecmıs olsun kardesım:)
120/70/17
180/55/17
200 dolar lastikler
30 dolar kargo (usps)
girdiğim yabancı bi forumda group buy yapıyolardı normalde kargo ücretsizdi ama ben trde olduğum için 30 dolar kargo aldılar :)
edit: bu motosiklet işinde zaten yabancı forumların group buy yaptığı konuları takip etmek lazım 35 dolara xenon kiti aldım mesela bundan öncede :) gerçi forum üyeliği paralı ama parasını çıkardım ben bayağı parça aldım onlar sayesinde :)
http://imganuncios.mitula.net/2001_h...0151072419.jpg
bu arada metin mavide güzel duruyomuş jantlarıda gold olursa nefis olur :D
http://www.mautofied.com/AdPhotos/10...0102211776.jpg