güle güle kullanın maaşallah çok güzel görünüyor
ben de şehir içi için cidden düşünüyorum ama bakım maliyetleri ve yedek parça durumlarını merak ediyorum o sebeple çekimserim :)
Printable View
güle güle kullanın maaşallah çok güzel görünüyor
ben de şehir içi için cidden düşünüyorum ama bakım maliyetleri ve yedek parça durumlarını merak ediyorum o sebeple çekimserim :)
hayırlı olsun orhan abı bır ara cok gaza gelmıstım ama gazım kactı sonra harıka duruyor valla :D
Masallah, kazasız belasız... Bi arkadasımda vardı, yol tutusunun cok kötü oldugundan bahsediyodu... Sen nasıl buluyosun abi yol tutusunu?
evet ben de korkarak aldım ama korkulacak birşeyi yokmuş bilsem seneler önce alırdım valla :) teşekkürler
kocamaaan araç yahu :p
teşekkürler :)
hiç çekinecek birşey yok yapıştır gitsin :)
sağol Denizcim teşekkürler :)
ben bir sıkıntı göremedim yol tutuşunda :)
teşekkürler
2 gündür orran abinin smartla geziyorum ne zevkli arabaymış bu ya :D park yeri derdi sıfır benzin 15-20 kuruş arası yakıyo rahat rahat 140 yapıyo biraz dikkatli olunursa o hızda problemde yok valla harika :D tek kötü yanı herkes arabaya bakıyo insan kendini çıplak gibi hissediyo :D
yol tutmuyo diyen kesin bu arabayi fotografta gormustur sadece olm gittigi hiz belli o hiza gorede tutuyo yol devrilmiyo :) bi frenler cacik o da lastikler yuzunden :)
maşallah kazasız belasız bunun crash testini izlemiştim başarılı :)
İsteyene satariz yenisi geldi artik :D
dün canlı canlı özgürle denk geldik köprüde valla gayet sevimli duruyor maşallah :D
satılık smart :D Özgür referanslı hem de :D
2 seneden berı dusunuyorum arkadan ıtıslıde hem :D sokaktan cıkarken ver powerslıdıng ı gıtsın :D
verelim arkadaşlar boşa çıktı smart, yeni aracımı aldım onu kullanıyorum artık :)
abi fiyat ne düşünüyorsun?
teche özel fiyatımız var tabi ki :)
Smart Fortwo 1.0 2005 Model 17.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 62713375
hayırlı olsun abıcım çok tarz bi araç almışın :) yanlız dikkatımı fren pedalı çekti one yav öyle haha:D ya genelde ufak diye herkes güvensiz sanıyor ama şöyle bi video var adamı şok ediyor çoğu aracın folloş olacağı yerde bu hala sapasağlam duruyor :D
smart car crash - YouTube
roadster vardı bende gerçekten bir bakan bir daha bakıyordu.Çok ilgi çeken bir araç.Tam bir yakıt cimrisi.
Hayırlı satışlar güzel araç.