güle güle kullanın maaşallah çok güzel görünüyor
ben de şehir içi için cidden düşünüyorum ama bakım maliyetleri ve yedek parça durumlarını merak ediyorum o sebeple çekimserim![]()
güle güle kullanın maaşallah çok güzel görünüyor
ben de şehir içi için cidden düşünüyorum ama bakım maliyetleri ve yedek parça durumlarını merak ediyorum o sebeple çekimserim![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Masallah, kazasız belasız... Bi arkadasımda vardı, yol tutusunun cok kötü oldugundan bahsediyodu... Sen nasıl buluyosun abi yol tutusunu?
evet ben de korkarak aldım ama korkulacak birşeyi yokmuş bilsem seneler önce alırdım vallateşekkürler
kocamaaan araç yahu
teşekkürler
hiç çekinecek birşey yok yapıştır gitsin
sağol Denizcim teşekkürler
ben bir sıkıntı göremedim yol tutuşunda
teşekkürler
2 gündür orran abinin smartla geziyorum ne zevkli arabaymış bu yapark yeri derdi sıfır benzin 15-20 kuruş arası yakıyo rahat rahat 140 yapıyo biraz dikkatli olunursa o hızda problemde yok valla harika
tek kötü yanı herkes arabaya bakıyo insan kendini çıplak gibi hissediyo
![]()
yol tutmuyo diyen kesin bu arabayi fotografta gormustur sadece olm gittigi hiz belli o hiza gorede tutuyo yol devrilmiyobi frenler cacik o da lastikler yuzunden
![]()
teche özel fiyatımız var tabi ki
Smart Fortwo 1.0 2005 Model 17.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 62713375
hayırlı olsun abıcım çok tarz bi araç almışınyanlız dikkatımı fren pedalı çekti one yav öyle haha
ya genelde ufak diye herkes güvensiz sanıyor ama şöyle bi video var adamı şok ediyor çoğu aracın folloş olacağı yerde bu hala sapasağlam duruyor
smart car crash - YouTube
roadster vardı bende gerçekten bir bakan bir daha bakıyordu.Çok ilgi çeken bir araç.Tam bir yakıt cimrisi.
Hayırlı satışlar güzel araç.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)