Maşallah Çok Tatlı AraçBenim araba İle Aynı renkleri Paylaşıyoruz Gel Jantlara da el at Beyaz Bi O.Z Jantı alalım sana o zaman tadından yenmez ...
Maşallah Çok Tatlı AraçBenim araba İle Aynı renkleri Paylaşıyoruz Gel Jantlara da el at Beyaz Bi O.Z Jantı alalım sana o zaman tadından yenmez ...
maşşallah bencede yaylar kalmalıydı. hemde kırmızı bende yeri ayrı 3sene kullandm 100bin km yaptım 2007 1.4benzinlisiyle taş gibi arabadır![]()
senin araç sıkıntılımı denk gelmiş nedir yhaen son dyno hesaplamasında önden rüzgarda verilerek 126hp hesaplandı 6.2k da en son bu yaz tatile giderken ankarada fulledim didim e girdiğimde daha yeni yanıyordu benzin ışığı.sabit 3bin devir 115ile gittim ama
yakıtı güzel bana sorun çıkartmıyor zaten haftada 150km kullanıyorum zevk amaçlı.Basık hali güzel oluyoda çok tak tuk oluyo bide yere yakın olunca gezi alanı kısıtlı olabiliyo (bahçeden içeri zor giriyodum yaylar varken
) Bütün arkadaşların iyi dilekleri için teşekkür ediyorum.
Aracın üzerinde 1:1 baya iyi bi replika oz vardı zaten.ve beyaza boyatmayıda düşünüyodum.ama bu sparco cromodora lar denk gelince direk söktüm.Hevesim bu jant a olduğundan bunu kullanıyorum ama oz lu halide güzeldi hele bide beyaz yapsaydım çok fena dururdueski halinden bir foto.
![]()
Jantlar çok iyi Güle güle kullan. Rollerde iyi opel utanmalı![]()
Hocam aramıza hoş geldiniz. Aracınızın da maşallah ı var. Benim bi sorum olacak jantların 1 adetinin ağırlığı ne kadar acaba bide ebatları kaç?
Maşallah kazasız belasız çok güzel araç
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Yaylar geri takılmalı bencede maşallah jantlar harikakazasız belasız
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)