maşallah kazasız belasız çok tatlı ve hoş bir alet sade şık dedikleri bu işte
hoşgeldin onurcum.. turbolu hallerini görürüz inşallah![]()
insallah arkadaslar..bu kadar ilgi olcaani bilseydim onceden gelirdim
![]()
hehehe
ahh bi koysam ztn su motoru gerisi kolay basladinmi gerisi gelio arabai yaparkende bole oldu ufaktan basladim egzoz ucuydu cam filmiydi vites topuzuydu vs.. hadi sora boyiim dedim sora boya plaka kapatma jant vs.. sora bu hali aldi iste7ay icinde 2defa renk deisti garibim
eheh motoruda koysam sorasinda intercooler bov daha soralarda turboyu buyutmek timing trbo timer vs.vs.. gitcek ztn is
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
maşallah. Ama ben şu tr rallilerinde s1600 de yarışan maxi body kitli punto kit karları çok beğeniyordum sarı rengi ile. o renk ve o body ile yapsaydın emsalsiz harika bişi olurdu bence![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
sari yapmak istemem renk farkli olsun istedim bu bir,2cisi bodykit sevmiyorum+olark senin dediin tarzda bi widebody ile ztn dolasmak mumkun olmas rahat rahat gezemessin(en azindan ben ole dusunuyorum polis amcalar acisindan) ve bana gore arabam zaten emsalsiz..yorumun icin tesekkurederim yazdiklarimi sakin terslemek olarak alma bende dusuncelerimi belirttim
ztn gene boyancak insallah eger turbo motoru koyarsam motoru koyarken komple boyayada sokcam gene...sleeper olcek...
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
hadilenpara biter boya bitmez mantigi kanka
bol bulduk yagliyoruz hadi hayirlisi ama bu sefer boyatirsam standart bi renk olcek
alengirli olunca bitane daha arabaya gercekten ihtiyac duyuyo insaN..(: gunluk kullanima uygun olcak hatta apaci tarzi bile olcak diyebiliirim tam kro araabasi yapcam
yolda takilcak millet pesime ahh ulan ah turbo yokmusun sen nelere kaadirsin
ben bunlari dusuncek adammiydim
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Kazasız belasız... Özellikle jant ve lastik boyutu seçimin yerinde olmuş.
http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg
__________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________
teskurler arkadaslar birtan drift dayde sende vardin simdi hatirladim senin arabanda bi o kadar hos duruyo (:
tipo16v sanada tesekkurler.. (:
simdi gelelim son deisikliklere
SONAR 3D yada 2D siz karar verinsiyah zeminli stop grubu
Start button ve dugme konsolu
stoplarin ikisinide taktim ama kismet olmadi cekmek resim sarji bitti makinenin:S
resimler asagida...ztn otopark disi resimcekememkis malumunuz cikartmiorum yagmur kar boyayi mahvedio die en beteride yoldaki tuz:S
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)