bence beyaz kalsa ve orjinal ön farları kalsa daha şık olurmuş...
ama bence en yakışıklı subaru kasası gc8ler güle güle kullanın
maşallah. gc8 e yapılmayacak bişey varsa o da, büyük scoop, replica 18 jant, angel far, büyük replica kanat, ledli stop falan.. bende zamanında hepsini yaptım ama simdi amerikan park haric komple oem e döndüm![]()
Arabacı Ağır japon..
Doğru bilgi,
Bu araç Koray Gür'ün Türkiye ralli şampiyonasında kullandığı eski yarış aracı.
Koray bey ralliyi bırakınca çok ucuz bir fiyata satışa çıkardı, ama ralli geçmişi ve yorgunluğundan dolayı alan çıkmadı, o da çok komik paralara inince Ankara'da bir şahıs arabayı satın alıp roll barlarını kesti, içine cadde için normal koltuk-halı vs koyup; yanlış olmasın iki ya da üç katına satışa koydu.
Araba eski yarış arabası olduğu için kliması vs yok, tavanında hava deliği var, ve şasesi yürüyeni oldukça yorgun. İyi haber ise bildiğim çok ciddi kazası yok, yarışta bir iki yoldan çıkma, yan yatma ve saire vukuatı var sadece.
Kimsenin malını kötülemek gibi bir niyetim yok, ama alınan satılan arabanın geçmişi bilinsin, sonuçta can taşıyor bunlar...
Selamlarımla.
Biraz cadde arabasına benzemiş bence rally spec olmalı. Maşallah kazasız belasız kullanın her zaman bir gc8im olsun istemişimdir
Merhaba,
Öncelikle hayırlı olsun. Çok para ve zaman harcamıştım zamanında. Mail adresiniz verirseniz size bendeki fotoğraflarını yollarım. Kazasız belasız sürüşler.
biraz geç oldu :S facebook üzerinden alabilirim yada whatsup video vs varsa sevinirim
onur metin yazarsanız ortak arkadaslarımızda olabileceğini düşünüyorum tesekkurler
METTOSTYLE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)