Füme ile gri arası bişey vti olarak sadece 99 larda var.
Printable View
maşallah..
Eğer 99 vites topuzunu satarsan alıcıyım.
Ok tamamdır konuşuruz.
yapabılıyorsan oem ek9 far tak tek olur arac ama bıraz pahalıı
Bumudur
EK9 Civic Perfection (Team Ground Zero)
600tl istenmiş burda..
http://www.techturkey.com/forum/japa...are-jdm-2.html
4-5 yıl önce bostancı sahilinde kaldırıma yanaşık bir halde gördüm , siyaha çok yakın koyu yeşil rengindeydi..Yada siyah solmuş o şekilde bir renk almış..Sahibi 40 yaşlarında bir avukat tı , bir ara sahibindene düştü sonrasını bilmiyorum.. İsmi Bahadır yada Batuhan tam hatırlayamadım Renault Mais servis koordinatörünün garajında bir tane var...
Kıbrıs taki arkadaşın elindekiler bu resimlerdeki gibi ise (temizlik bakımından) alırım... Öner den arabayı alırken de bahsetmiştim , ufak bir ihtimal ama gelmesi gereken param Aralık 15 e kadar gelmez ise 2 arabayıda satmak zorunda kalabilirim , inşallah saçma sapan bir durumla karşılaşmam.. Şu an garajda yatırmamın nedeni de bu belirsizlik..
bu devirde düzgün vti bulmak cidden zor :) maşallah kazsız belasız sürüşler.
edit: Farları kendinmi kapladın yoksa hazır olarakmı aldın ?
Dyno ya da çıktık keyfimiz yerinde :)
106KW (145hp) wheel power.
rengi ve duruşu güzel araç maşallah...
hayırlı olsun güle güle kullanın
Masalhh abiiii en kısa zamanda yanınıza gelicem ınsallhhh ...
205 i biliyorum hep beraber Şile ye gitmiştik bizim çocuklarla Selim abimizin arabası gerçekten çok emeği var arabada ben de bakıyorum şimdi bir 205 e tekrardan alıcaz ınsallhhh hastalık resmen bu iş :D
İlker abim hayırlı olsun :) Makyajlı kasa olması güzel olmuş güle güle binmek nasip etsin rabbim 205 te hayırlı olsun bunu biliyordukta 205 i merak ettim artık 205 ile dolu dolu yüksek devir dönmek nasip olucak mı? :) :)
Saol abicim , uzun zaman oldu görüşemiyoruz ! Fazla bir beklentim yok 205 ten.. 1.6 gti aldım , swap yapana kadar az biraz keyifli olması için komple mi16 bloğa 8v kapak koydum , 284 piper egzantrik , 42 lik dellorto carb , 4.43 şanzıman.. Farklı bişey denedim bu sefer , motorda yeni hiçbirşey yok hepsi çıkma :)
Boş bi vaktimde konusunu açıcam zaten değişik bir çalışma oldu.. :)
hayırlı olsun maaaşallah kazasız belasız sürüşler
Buz garage çok karışıktı biraz ortalığı toparlıyalım dedik , bir baktım komple mi16 alt , egzantrikli , dellorto lu kapak çıktı ortaya bugün motoru indirdik , yarın 205 e atarız motoru.. Bide geçiyomuş fitenki ne gülerim yaw.. Murat ın arabayı dyno ya götürdüğümüzde dayanamadım çıkarttım tekerde 106kw yi görünce keyiflenmedim değil hani :)
Kazasız belasız iyi günlerde kullanın...
İlker abi bi ara canlı görelim UM'yi :)
Maşallah...
Senin ustanı yerim ben , adam aşmış böyle cılız işlerle ilgilenmiyo herşeyi kendim yapmak zorunda kaldım , dondum buz garage da 3 gündür hasta yatıyom , motor arabanın bagajında bekliyo..Sıkıştırma hesabını yapamadım saolsun yaptı Recep usta :)
Fitenk i tarttım 1160kg
205 i tarttım 850kg
300 kg ciddi fark.. KG/KW oranında 205 tekere 90kw versin fitenki zorlar.. Neyse bu konu fitenk imin , 205 yürümeye başlasın onada konu açarım oradan konuşuruz.. Boğuntuya getirme fitenkimin konusunu 205 ci ...
satılık ilanlarındayken sık sık bakıp iç geçirdiğim bi araç,hayırlı olsun allah utandırmasın :)
205 gti nin rodajı bitti dyno ya gitmişken fitenk imizi de çıkarttık.. Ölçüm , Bosch car serviste analog dyno da yapıldı. Farklı çarpan lar kullanıldığından farklı motor güçleri çıkabiliyor o nedenle en güzeli teker kw si..
Megane Racing 60l ık son susturucu
Distribütörden verilmiş çıtır avans.
Short ram + simota filtre.
Exedy stage1 ile tekere 107kw verdi..
Bosch car service in hesabına göre.
107kw = 146hp___ Aktarım gücü.
22kw = 30hp___ Kayıp
129kw = 176hp____ Motor gücü.
Benim hesabıma göre
107kw = 146hp___ Tekerdeki güç.
16kw = 21hp____ Kayıp ( teker gücünün %15 i )
123kw = 167hp____ Motor gücü.
Allah bereket versin.. Fitenkimiz gayet sağlıklı.. :)
maşallah çok güzel Allah kaza bela vermesin