bu devirde düzgün vti bulmak cidden zormaşallah kazsız belasız sürüşler.
edit: Farları kendinmi kapladın yoksa hazır olarakmı aldın ?
bu devirde düzgün vti bulmak cidden zormaşallah kazsız belasız sürüşler.
edit: Farları kendinmi kapladın yoksa hazır olarakmı aldın ?
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
Dyno ya da çıktık keyfimiz yerinde![]()
106KW (145hp) wheel power.
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
Masalhh abiiii en kısa zamanda yanınıza gelicem ınsallhhh ...
205 i biliyorum hep beraber Şile ye gitmiştik bizim çocuklarla Selim abimizin arabası gerçekten çok emeği var arabada ben de bakıyorum şimdi bir 205 e tekrardan alıcaz ınsallhhh hastalık resmen bu iş![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
İlker abim hayırlı olsunMakyajlı kasa olması güzel olmuş güle güle binmek nasip etsin rabbim 205 te hayırlı olsun bunu biliyordukta 205 i merak ettim artık 205 ile dolu dolu yüksek devir dönmek nasip olucak mı?
![]()
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Saol abicim , uzun zaman oldu görüşemiyoruz ! Fazla bir beklentim yok 205 ten.. 1.6 gti aldım , swap yapana kadar az biraz keyifli olması için komple mi16 bloğa 8v kapak koydum , 284 piper egzantrik , 42 lik dellorto carb , 4.43 şanzıman.. Farklı bişey denedim bu sefer , motorda yeni hiçbirşey yok hepsi çıkma
Boş bi vaktimde konusunu açıcam zaten değişik bir çalışma oldu..![]()
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
Buz garage çok karışıktı biraz ortalığı toparlıyalım dedik , bir baktım komple mi16 alt , egzantrikli , dellorto lu kapak çıktı ortaya bugün motoru indirdik , yarın 205 e atarız motoru.. Bide geçiyomuş fitenki ne gülerim yaw.. Murat ın arabayı dyno ya götürdüğümüzde dayanamadım çıkarttım tekerde 106kw yi görünce keyiflenmedim değil hani![]()
Kazasız belasız iyi günlerde kullanın...
Senin ustanı yerim ben , adam aşmış böyle cılız işlerle ilgilenmiyo herşeyi kendim yapmak zorunda kaldım , dondum buz garage da 3 gündür hasta yatıyom , motor arabanın bagajında bekliyo..Sıkıştırma hesabını yapamadım saolsun yaptı Recep usta![]()
Fitenk i tarttım 1160kg
205 i tarttım 850kg
300 kg ciddi fark.. KG/KW oranında 205 tekere 90kw versin fitenki zorlar.. Neyse bu konu fitenk imin , 205 yürümeye başlasın onada konu açarım oradan konuşuruz.. Boğuntuya getirme fitenkimin konusunu 205 ci ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)