stoplar soluk gibi değiştrisene![]()
Bumudur
EK9 Civic Perfection (Team Ground Zero)
600tl istenmiş burda..
http://www.techturkey.com/forum/japa...are-jdm-2.html
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
4-5 yıl önce bostancı sahilinde kaldırıma yanaşık bir halde gördüm , siyaha çok yakın koyu yeşil rengindeydi..Yada siyah solmuş o şekilde bir renk almış..Sahibi 40 yaşlarında bir avukat tı , bir ara sahibindene düştü sonrasını bilmiyorum.. İsmi Bahadır yada Batuhan tam hatırlayamadım Renault Mais servis koordinatörünün garajında bir tane var...
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
Kıbrıs taki arkadaşın elindekiler bu resimlerdeki gibi ise (temizlik bakımından) alırım... Öner den arabayı alırken de bahsetmiştim , ufak bir ihtimal ama gelmesi gereken param Aralık 15 e kadar gelmez ise 2 arabayıda satmak zorunda kalabilirim , inşallah saçma sapan bir durumla karşılaşmam.. Şu an garajda yatırmamın nedeni de bu belirsizlik..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)