www.honda-tech.com
Samsa
ben bu araçı bilıyom geçende tunıng türkiye dergisinde vardı aracın ici bombos kilimadan radyosuna kadar cok hafıf olsa
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şahsen bence o kadar hafiflikte iyi değil bana pek güven vermiyor
Gökininkinde yüksek sürat e çıkmadık ama yiitin arabada sanki kıçı oynuyor gibiydi.
Belki yol uğultusundan çok tedirgin oturuyordum yusuf vaziyetinde ondanda olabilir![]()
araç hafif olunca daha iyi durucağım söyleniyor ama geçicekler o işi durmuyor içerdeki sesden uğultudan sandım psikolojik dedim ama cidden durmuyor. oynama konusuna gelince boşken tt'ye girdim ilk virajda uçarım dedim ama mis gibi tutuyor yolu zaten trafik yada viraj yapan birisi değilim torsların amort. sorunsuz oldumu yola devam![]()
Hafif olunca daha iyi duruyorsun. Ama altındaki kütle hafif olduğu için hissetmesi farklı oluyo. Bu arada içinizden hiçbiriniz sanırım benim kadar sökük araba ile gazlamamıştır.Çünkü arabada sadece ön cam ve yolcu koltuğu varken gazladım. İnanılmaz bir hızlanma bir devir çevirme oluyo. Ama yol tutuş ürkütücü. 170 ile giderken beşik gibi şerit değişiyo. Gerçi yan camların ve arka camın olmayışıda etkiliydi amma araba yol tutmuyodu yani
Ama daha iyi duruyodu orası kesin.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Schumi.Projects
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)