maşallah kardeşim nerede boyattın boya işciliği cok iyi olmuş
![]()
en başta c2 yi ve senin aracını çok beğeniyorum.hakkını veriyorsun gerçekten, kazasız belasız maşallah
maşşallah aracınız çok güzel görünüyor. bende c2 bakıyorum size bir kaç sorum olucak pm olarak atıyorum![]()
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
Bence VTS logosunun S'si ve kaliperler sapsarı olmalı. : ) Ya da ikiside mavi. (sparco logosu ile aynı tonda) : )
K.
Teşekkürler beylergöki, sarı siyah uyumunu seviyorum kanki..
sonunda yiit's custom cold air intake' ide bitirmiş bulunuyorum.Sanki üstler canlandı altlar biraz daha öldü gibi.
![]()
yiğit çok güzel olmuş, maşallah.
hava filtresi kitine gelince senin yerinde olsam aküyü bagaja alır, çıkma bi far alıp ona delik açardım kozmetikliğini bozmadan ve de bi o da yaparım filtre için, hem o kadar kıvrılmaz hemde farkı bariz hissedilir oranda olur.
Sağol alican. GT panjuru bulduk tabi saçma bi fiyatı var eğer anlaşabilirsek o zaman soğuk hava sıkıntısını tamamen çözücez.
aküyü almak sadece ordaki kalabalığı azaltır benim bi işime yaramaz. Şuan filtrenin durduğu yerden ızgaraya kadar boru var yarım saat aralıksız gazladıktan sonra filtrenin altı soğuk üstü ılık![]()
bu panjur olursa uğraşmana deymez son kıvrımda iptal edersin çok güzel olur, ama benim dediğim sistemde hiç 90derece kıvrımın olmıycak fardan direk hava gelicek, aküyü bagaja alman boşa olmıycak yani :S
not. sadece soğuk hava değil kıvrımsız olması da önemli biliyorsun borunun, şuan ki sistemde kötü değil ki test etmişsin de.
Serhan oto mudavimlerinden biri olarak orayi tebrik ediyorum cok iyi ve saygili bir kurulus yoneticileri gerek Serkan bey Gerek Orhan amca cok ilgililer bence diger servisler burayi ornek almalilar....
Yiit araban *** gibi masallah kazasiz belasiz ...Savas abi isi yoksa gelsin diyor![]()
cok guzel olmus kankacım jantlar tam oturmus
arkadasın kullanıcıdan yazmısım knka bn arda![]()
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)