arabayı deli birşey yapma yolunda ilerliyorsun tebrikler.zaten C2 vts leri severim hoşuma gidiyor. yolun acık olsun :D
Printable View
arabayı deli birşey yapma yolunda ilerliyorsun tebrikler.zaten C2 vts leri severim hoşuma gidiyor. yolun acık olsun :D
Bro Teyple kolonlarıda sök tam olsun.. Abartıyorsun yaw:D
Bence abarttın eşşeğin kulağına okyanus kaçırdın yani. :D Tavandaki perde airbagleri sökmemişsin çok ayıp. Onları sök. Birde torpido kapağı duruyormu. Yok yok sen torpidoyu komple sök :D
Allah sonunu hayır etsin :)
senin içine canavar girmiş BROCAN:D
yiit pedallarıda sök,nerden baksan 900gr var o 3ü ,konsoluda sök:D
bir de bir vts bulup dene artık görelim farkı
Çok merak ediyorum bende kantarda o kadarda fark çıkmayacak. iddaya bile girerim :)
olm ben sana ne dedim. 4 te işe gidicem sabahtan ara dedim. İşe giderken aramısın. Sonra Erkan usta arayınca dönmedim geri. İşin hallolduysa sorun yok ben söylemiştim zaten cuma gelicez diye :) Dynoya Pazartesi 4 ten sonra cıkaralım. Kantar zaten sanayi cıkısında var dönerken baktırırız uyarmı :soru:
Ben ekmiomki lam. Sen verdiğin saate uymuyosun :D Dyno day yapıcaz zaten hem reklamı olsun diye. Kimse bilmiyor daha Antalyaya Dyno geldiğini :) Kantar Day de yaparız :D
bende bağımlılık var 2 gün gitmeyince gözlerimin feri sönüyor bi garipleşiyorum. :D
Hadi hayırlısı. Yiit darılma yanlış anlama şöförlüğüne laf atmak için söylemiyorum bana söylenen bi lafı alıntı yapıyorum RALLY Pilotundandır bu yorum.
''O kadar şöförmüsün yani 20 kg ı fark edecek kadar, yani fark edebilirmisin 25 kilogramı sürerken. Ben bile fark etmem yani. Ne pilotlar var adam amörtisörün tekinin 6.tıkta olması gerekirken 5 de olduğunu hissediyor sadece 1tanesinde var. Yani bu derece bi pilotluğun olsa tamm ama bence gereksiz 25 kilo veya 50 kg için, özellikle trafikte yani ne bileyim tabi senin zevkin'' diyor banade demişti yanlış anlama diye yaniöle pilotlar var. Bunu söyleyen EFE nin pilotu bende bunu üzerine düşününce mantıklı buldum yani. Brocan fark edecekmisin sen merak ediyorum. Yani ne bilim sen bilirsim nerden aklıma geldi şimdi :D yanlış anlama aklıma geldi yazdım sister yanlış anlama.
Yiitim harbi abartmışsın son resimleri gördüm şimdide..Yazık bu kadarıda bencede abartı.Gördüm orda radyo duruyor yerinde onuda sök bence bide compomotive jant tamamdır daha sökme bence :)