farlar çok hoş olmuş maşallah
Printable View
farlar çok hoş olmuş maşallah
Ben tampon çıtalarına dıkkat etmemıstım
cok guzel bır detay olmus Erhan
maşallah Topal a :)
Osman ında ellerıne saglık cok guzel cekmıs
Maaaşşahıı var:) motorunun kıymetini bill. emmeyi söktür kurum yapmışştır. ve emme grişlerini büyüttürr.. sonra düz boru bi megachips yazlııılım miss:) bunun dışında jantlar ve yan marşpyeller cuukk oturmuşş kazasıız belasızz
Farları beğendim ya tatlı duruyolar.
Geri kalanda pek bi sıkıntı yok gibin ama arkaya bir logo koy, bir arkadaşın dediği gibi "çıplak kalmış"
Kazasız belasız..
elıne saglık osman erhanım kazasız belasız
far karartmayı tavsiye ederim maşallah
maşallah hoş olmuş biraz basılmak istiyor
ön taraf tek kelimeyle mükemmel olmuş maşallah.
maşALLAH astra H jantıda bı baska durmus corsada
:)
nabıyon hacı çimlerde öyle :D maşallah güzel olmuş resimler =)
yeni stickerda güzelmiş hani =)
Farlar güncel kasa Mercedes S Klasse'a benzemiş. :)
Maşallah kazasız belasız.
Masallah, cok güzel olmus son hali paşam... Kazasız belasız...
maşallah çok emek var araçta herşeyi ince düşünülmüş ''madem okadar yapılmış jantları d sport jantları olsaymış'' diye düşündüm :) specleri bende merak ettim :D kazasız belasız..
çok beğendim , :) maşallah :)
erhanım çok güzel olmuş fotolar maşallah :)
şuana kadar kullandığım en pıtır pıtır yalıtımı güzel opel olsa gerek, tork patlamasından bahsetmek istemiyorum :D
erhanim aracinin masallahi var.kazasiz belasiz günlerde kullanmani dilerim.speclerini merak ettim dogrusu?
masallah...
gule gule kullanın, kazasız belasız...
Ona karar veremedim bi tek.. Logoyu bulursam geri takabilirim :) Coile gerek kalmadı indirdik arabayı.. :) Ver dedim, istedim vermedin napim :) Eyvallah saol kardeşim ;)
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Osmana fotograf çektirene kadar bi taraflarım yırtıldı ama değdi sağolsun ii yapıyor bu işi. Teşekkür ederim ;)
Before & after fotoları koycam kardesim :) darwin bu arabadan esinlendi zaten evrim teorisini ortaya atarken :D Eyvallah kardeşim saol
Teşekkür ederim
Evet bütün amacım sade kalmasını sağlamaktı zaten.. Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim
Bu farları bulana kadar Cosmo farı düşünüyordum ama görünce netleşti hersey :) Teşekkür ederim..
Teşekkür ederim
Opel logosunu takıp bi deniycem bakalım.Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Üzerindeki orjinal lipi zaten.. daha kalınını takmayı pek düşünmüyorum. yinede önerin için teşekkürler.. Eksoz ucunu takınca arka simsiyah olacagından pek düşünmüyorum
Teşekkür ederim
Çok değiştiriyor arabanın tipini bencede.. Teşekkür ederim
1.7 Çıktı çok oldu biniyorum ama bakalım kaşıntı tuttu :)
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Eyvallah Mertcan çok uğraştırdı topal ama kaşıntı tuttu napcam bilmiyorum :)
Teşekkür ederim. Önerilerini dikkate alıcam :) :)
Teşekkür ederim
Eyvallah öğün :D
İçinde karatılmış kısımlar olan modeli olsaydı tercih edebilirdim de bu farları açmaya kıyacağımı sanmıyorum Teşekkür ederim
Günlük kullandığım için yeteri kadar düşük zaten.. daha fazla bastığımda iyice yol tutmıycak ve sıkıntı oalcak düşünmüyorum o yuzden.. Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim
Corsa C ye en çok yakıştırdığım janttı hep.. Hem offsetli olması hem çok sağlam olması hemde tipi çok yakışıyor.. Teşekkür ederim :)
Osman çıkmaz dedi topal çıktı :) Eyvallah Ertuğum sağol ;)
Farları bende S klasse a benzetmiştim güzel tespit :) Teşekkür ederim :)
Sağol serkanım nerelerdesin görünmüyosun
Bu görünen emek kısmı.. daha çooook emek var kısa zamanda ekliycem hepsini.. Şaseye kadar soyuldu bu araç :) Teşekkür ederim
Teşekkür ederim :)
Eyvallah Serdar.. tork patlaması korkutucu :D
Teşekkür ederim Hasan Başkan :) Yakında ekliycem abicim
Teşekkür ederim
baya güzel oldu maşallah, güle güle kullan erhanım.