helal erhan iyi emek harcamışsın sonucuda harika ,tavan ayrı bir güzellik olmuş :) kazasız belasız
Printable View
helal erhan iyi emek harcamışsın sonucuda harika ,tavan ayrı bir güzellik olmuş :) kazasız belasız
şaşmazda gördüm bügün takas edelim sizinle golf gti verelim :)
Maşallah... Kazasız Belasız Farlar Çok Yakışmış
Teşekkür ederim Sagol :)
Heheheh Teşekkür ederim :) :) Beyaz tonu olarak Mercedes C klasse beyazı dusundum ama çok sarı gorunur diye vazgecmiştim iyki vazgecmişim Bu beyaz tam oldu bu arabaya.. ;)
Hehehe :) Hayırlı bi iş için satılık kardesim insallah daha guzelleri gelecek bir sure sonrasında :)
Eyvallah oguzcum saol :) Gel al işte biliyosun arabayı nasılsa :) Herseyin hazır yapılmışı bu haha :)
Teşekkür ederim :) Evet dükkanımın önündeydi bugun :)
Hakkaten çok emek harcandı kardesim.. Teşekkür ederim.. Tavanı gören bayılıyo zaten bundan sonra bikaç arkadas daha istedi onların arabalarına da yaptım aynılarını.. :) Zaten bu arabanın da yapılan tum uygulamalarını kaporta boya haric kendim yaptım :)
Golf gti guzel arabadır da bana nakit lazım.. 2-3 bin liralık dogan sahin le takas edebilirim anca :)
Tesekkur ederim :)
Maşallah büyük emekle güzel bir noktaya getirmişsiniz.Kazasız belasız sürüşler
Türkiyede hatta dünyada bundan daha güzel parçalarla kombine edilmiş bu kadar sade bu kadar şık ve yakışıklı duran bir corsa C daha görmedim. Eline emeğine sağlık erhan hayırlı satışlar
oha ben bu konuyu ilk defa goruyorum, muhtesem bir arac hazirlamissin valla Erhan, helal olsun :)
Tekrar maşallah Erhan daha önceki postlarda demiştim ama hoş kere hoş ulan bu :)
valla çok çok güzel olmuş
detaylı, çok güzel bir çalışma
elinize sağlık
Maşallah kazasız, belasız araç çok şık :)
Ayrıca fotoğrafları çeken arkadaşın ellerine sağlık :)
maşallah kazasız belasız.
valla kimse araba olmamış diyemez heralde çok da güzel olmuş ama kaça malolduğunu hakkaten çok merak ettim.. tahminlerime göre kaporta boya motor yapmaktansa zaten yeni kasa kaportası motoru düzgün bi araba alırdım ben olsam.. 17küsura yeni kasa van 3 parça boyalı eziksiz büzüksüz sattım geçen sene..
Teşekkür ederim.. Zor oldu ama güzel oldu :)
Eyvallah önderim :) hep beraber kararlaştırdık ;)
Hehehe saol Tarık'cım yaptık bişeler :)
Heheheh Tekrardan saol :)
Teşekkür ederim.. Bazen keyifli bazen sıkıcıydı ama sonucu affettirdi kendini :)
Şöyle söyliyim arabayı ilk sahibinden kazasız boyasız olarak almıstım.. herseyiyle 23 bin lira civarını buldu bana :) Yeni kasa alınca kamyonete sahip oluyorsunuz ve uzun yolda 80kms hız limitiniz oluyor. ayrıyetten yeni kasa kamyonette alsam yine aynı işlemleri yapardım cunku o da bomboş geliyor.. arabanın içindeki o tıkırtılar ömür törpüsü..
maşallah kazasız belasız..
emeğine sağlık
jant far renk kombinasyonu çok güzel olmuş maaşallah allah nazarlardan saklasın
erhanim aracin resmen bir mutasyona ugramis gibi.bayagi bi emek ve sabir vermissin kardesim.bu kadar ugrasmisken satmana üzüldüm dogrusu.tekrardan hayirli olsun kardesim.
dışı kadar içide efsanedir tpl nin maşAllah erhan çok güzel olmuş...
fotoğrafı çekende çekmiş hani...:D
Teşekkür ederim saol :)
Teşekkür ederim ;) cümlemizin insallah...
Eyvallah :) Saglık olsun daha guzelini yaprız :)
Hehehe saol gokhanım :) Ugrastık baya da hala bi corsa tabi :)
Gordugun en duzgun duran corsa masallah anlatimda guzel olmus, yapilan emege de degmis sonuna kadar