Guest adını nasıl değiştiriyoruz ?
Şu an satışa olan Acceleraion pack alınır mı? ( Sizde gözüküyormu bilmiyorum)
10.50 Lira'ya Bmw 1 serisi coupe (VIP'li) +140k usd + 42 gold veriyor. 2 tane yarış çeşidi de açılıyor adlarını unuttum. Şu an 170k param var ve sadece Focus RS sahibiyim. Yeni araçlar açılmadı bile![]()
madem hortlamış sormak isterim, genç arkadaşlar bu oyunun hilesini nasıl yükleye bilirim, google üzerinden baktığımda bir kaç sayfa var ama güvenemediğimden sormak isterim, aranızda uygulayan vardır![]()
Bende geçen hafta indirmistim.hileli indirmek istiyordum biraz arastirdiktan sonra vazgeçtim.banlanma riski varmış .oyun multiplayer oynayamiyorsunuz hilelide bildiğim kadarıyla. suan nascar yarış modu var.para için çok iyi
yarışları bitirdiginizde 250k dolar veriyor suan.
Düzeldi teşekkürlerben şuan pro/** de every Day Heroes dayım püf noktalar nelerdir hangi cup lar daha çok kazanç sağlar? Suanlik 500 küsür gold var kullanmadım pek fazla.ileride ihtiyaç olucakmi? Ayrıca hangi arabaları almayi önerirsiniz ? Biraz uzun oldu kusura bakmayın
şimdiden teşekkürler
![]()
Oyunda yapacağın en basit şey araban tamirdeyken oyundan çık saati 1 gün ileri al oyuna geri dön (oyunu oynama, sadece arabanın tamir işi bitmiş olacak) sonra tekrar saati normale çevir.
Hangi arabayı alma konusuna gelirsek zaten eventler ilerledikçe açılıyor. Açılan evente göre almaya başlayacaksın. Zaten o altınlar da o zaman işe yaramayan başlayacak.
Mesela bnm şu an %75 ten ileri gidememe sebebim açılmayı bekleyen araçların alayı 500altın üstü. Onu da almak için para vermek lazım ki hiç huyum değildir. Şu an 1 tane araç var alacağım 2.1m. Onu da aldım mı gerisi Allah kerim![]()
merhabalar
amatör seriyi yüzde yüz bitirirsek noluyo yapan varmı
bide takım kuralım diyorum
beyler amatör seriyi yüzde yüz bitirdim
bi tak olmadı arabalara verdiğim paraya yazık oldu
epey boş kalmış buralar. yeni online geldi oyuna varmı oynayan ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)