Hiç zannetmiyorum kısa zamanda s3 geleceğini şahsen,
sözde rocco geliyordu yeni pist için uğraşıyorlardı. Fasa fiso çıktı, zaten yapanda keyfi keder yapmış heralde ama adam akıllı yapmış. Bu aralar pek ilgilendiğini sanmıyorum, ama alternatif oyun olmaması çok kötü bizim için.
şöyle uzun bi otoban olsa süper olur![]()
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
Büyük bi hevesle servera girdim ama kimse yok bende iki foto çekeyim dedim
![]()
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
S3 çıkmadı ama s3 çıkana kadar güncel patch çıkartıyorlar. 0.11B geldi diye duydum lfs.net'te yanlış hatırlıyor olabilirim. Oyunu 3 kişi bir odada yapmışlar yani güncel şeyleri eklemeleri yapmaları uzun sürebiliyor. S3'ü deneme sürümü olarak kullanan 2-3 kişi var şu an. İsimlerini tam hatırlamıyorum ama birisi Falken takımından galiba.
Oyunun fizik özellikleri çok iyi grafiksel açıdanda bir iyileştirme yapsalar tadından yenmeyen bir oyun olur.
Fotoğraf modu hakkında bir kaç bilgi eklemek istiyorum fotoğraf çekicek olan arkadaşların işine gelebilir.
Fotoğraf çekerken grafik ayarlarını en full'e alın ve onun altında ki çizelgeyi'de sol tarafa alın ki görüntüler bulanıklaşmasın. Çok kaliteli bir fotoğraf almak için bunu yapabilirsiniz.
Araç çekimi yaparken dibine kadar zoom yapın eğer zoom yapmazsanız araba eğrik büğrük çıkıyor buna dikkat edin. Ne tarz bir çekim yapıcağınızı kararlaştırdığınız zaman ona göre zoom ayarı yaparsınız zaten orası size kalmış.
Oyunda ki texturelerin grafiklerin çok iyi olmasını istiyorsanız'da lfsdrift.net gibi sitelerden textureleri bulabilirsiniz oyununuzu daha oynanabilir daha hoş hale getirir. Fotoğraflarınızda da iyi sonuçlar çıkartabilir. Alternatif siteler var link paylaşımları yasak mı değil mi bilmiyorum o yüzden isteyene özelden iletebilirim yada dds dosya mı atabilirim sıkıntı yaşamazsınız.
C63 /////AMG
🚗 Daily Car 01" Corsa 1.4 - CarBusters 📷
Yeni sürüm çıkmış sayenizde öğrendim. S2 sahibi olarak online hiç oynamasamda yeni sürüm yen sürümdür.Ama hiç bir artısı yokmuş 6b den sadece onlineye geliştirme yapmışlar anladığım kadarıyla
Arkadaşlar şu modları yayınlıonuz resim olarak bari bi pm ile bizede atında bizim lfs mizde şenlensin neren indiryonuz lfsmods da hala eskiler duruyomercedes ve f10 m5 i bekliyorum kesin
![]()
🚗 Daily Car 01" Corsa 1.4 - CarBusters 📷
Konum tarihe perde çekmiş yeni bir resim ekliyim güncel olsun
HQ: http://www2.picturepush.com/photo/a/...s-00000074.jpg
herkes toplansın güzel bişeyler çıkartalım baya unutuldu bu oyunhortlayalım yeniden
![]()
![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)