Dün makas muhabbetine grup sohbetinde denk geldim bağlantı sorunumu çözmeye çalışırken :D tam şaka makinesiymiş dediklerine göre :D
Printable View
:D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D
Adını Cep Herkülü koydum :D
Bu akşam bağlantı sorununu çözerseniz sizi'de bekleriz pist dönerken ön 3'lü de güzel çekişme oluyo :)
Hatta Furkan abi Yasin abi ile facebook'tan konuşurken yasin abi bekleyin yetişelim dediğin'de bekliyemem güzel çekişme var burda diyip gazladığı oldu :)
Benim ep3 ün avansi kısık heralde yurumuyo :D biraz daha kurcalayayim ben.
Pist cekismeliydi gayet guzel oldu.
Frenlere bi baktirin yahu evet :D
Dün giriş yapamamamın sebebi NAT ayarlarıydı.İlk aldığımda böyle bir problem olmuştu ve çözmüştüm.Dün modemi resetledim, cihazı resetledim 3-4 kere baktım gelecek gibi değil.Sabahta iş olunca vurdum kafayı yattım açıkçası :)
Cep herkülü :D Forumda 200hp yaris vardı bir tane turbo o misal oldu senin yaris sanırım ama fark etmez fn2 ile roll'e girersen görüşürüz :D Bugün şu NAT ayarlarını çözmeye çalışacağım dün üzüldüm giremediğime baya kalabalıktı :(
Bana fren şişen kimse denk gelmedi allahtan :)
Ayarla Murat abi 3 tane EP3 hazır bende S Klasman için arkadan itiş ve ön çeker ikisi'de turbo ayrıca N/A 1 tane'de ön çeker var.
Akşam buluşma olursa EK9 A600 Hazırlıcam.
Buyur abi bekleriz Yaris R3 Klasman S Klasman Gto R2 Klasman'da Z3,GTR,F430,Bugatti var.
Denemeler keyifli oluyo. Xbox'ın sitesin'de NAT ayarlarıyla ilgili çözüm var.Oraya bakın sonra'da modem markanıza göre NAT eklemeniz gerekiyor.Halledersiniz inş. kalabalık olunca keyifli oluyo özellikle Harun Taştan spec eğlenceliydi. :)
Sitede ki çözümü dün denedim ancak olmadı, internetten bakarken upnp açılacak filan denmişti onu açmıştım ama port açma vb. gibi konularda maalesef bilgim yok, eğer bu konuda bilgin varsa akşam senden yardım alabilirim :D
Garajda şuan 2-3 tane oyuncağım var uzun bir süredir oyunu oynamıyordum çünkü. Audi Rs - Fn2 typer- ek9 typer- s2k alayı turbo :D
bende ysn ye kulaklık kovalıcam garibim çıldırıyoo hakkında konusunca :D:D
modem airties ise port açmak kolay tarif edebilirm
modem airties değil valla asus n12e olması lazım modemin:)
Tango değil de viber'den filan toplu olmuyor mu? Viber'den oluyor diye biliyorum
Valla sana zahmet olmazsa akşam bir bakalım :) Tamam anlaştık, tv'den bağlanırsın bana ama içimden bir ses bu akşam xbox'ı açtığımda herhangi bir hata vermeden bağlanacağını söylüyor :D
Simdi arkadaslar ***** bndd mic yok furkan uzerinden konusuyorum bu arkadasta beni cildiritiyoo..:) ondeki uclu dun ben cook sanssisdim furkan sahit oldu ama pic iletmedi size :) o ucluye bir comboo yapicaaaam :D ayrica furkan type-r a son ayarini yap bu gece seni susturim artik...:) yalniz fenaa atar yapmisim hani hadi hayirlisi :):):)
Delikanli gibi soylesene... Kanka senin araba sc'li bu araba nsl yuruyo dedin hatta sirf seni inandirmak icin sana sanziman oranlarimi verdim o gece aglicaktin laan artik :D benim sanziman oranlarini biraz iyilestirdin simdi gelip bana atar yapiosun ayip laa ayip :)
Rekabet var burada. Evet beyler iddaya dökelim bu işi lafta kalmasın :D
:):) coo mu atarli olduu laaa.... Sirkette daraldim furkan sana sapladim :D
Ulan furkan fren mevzusuda senin eserin dimi:) bn hic fren sisti demedim :):)
Beyler benim sesimi duymadan hicbirseye inanmayin :D
Furkan abi mikser gibi maşallah :D
rolling mi yapıorsunuz yoksa pist mi ona göre bende hazırlıyım arabamı bugün için
Şaşırtıcı derecede komik TEM bomboştu eve erken gelebildim yapıştırınca :) Şimdi açıp bakacağım eğer tekrar olmazsa bu NAT ayarları girer bir araba yaparım akşam ki specler için daha sonrasında sevgili NickHaulden bağlantı sorunlarımı çözecek sanırım :D
Roll ve Drag severler için turbo s2000 hazır :)
ben valla boş boş oturuorm varmı oynayacak?
gel depişek :D
akşam kaçta basıyoruz ?
şimdikte basarız pist :) Miata'ma rakip arıyorum :) S serisine kadar. Miata'm B serisi.