Saat 11 de ***** yerdeyim :)
Printable View
Saat 11 de ***** yerdeyim :)
Ufak bi gecikmeyle ***** yer rizörvıd atalım.
10 dakika sonra mekandayım bende
Ben geldim ayardayım :)
Ulan 1 saat önce girdim sıkıntı yoktu şimdi girmeyi deniyorum sıkıntı anasını satayım
Bende ***** yerdeyim
Ona kadar bekledim sonrası uyumuşum yav:rolleyes:
Ben dün ilk girişimde bağlandım sıkıntısız ikinci girişimde ise önce DNS sonra NAT sonra IP hatalarını aldım, dedim xbox bu şekilde combo yaptıysa vardır bi bildiği. Kalktım yattım :D
chazı açıyorum şimdi var mı roll:surucu:
bugün daha açmadım dün ilk açışımda girmişti hadi bi deniyelim :D
Akşam bi aksilik çıkmazsa ***** yerdeyim.
abiler yapmayın burdan konuşmayın özendiriyorsunuz bende bi xbox alıp gelecem o olacak sonunda :D:D
Beyler bugün toplu bi giriş yapalım oyuna bi 6-7 kişi çıkar burdan hem pist döneriz hem roll yaparız hem h.taştan specleri görürüz :D
bana uyar :D party hard :D
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın :D
Aksama ***** yerdeyiz o zaman bi aksilik olmazsa :D
Bi terslik çıkmaz sa bende varım ondan sonra
Yan çizenin gaz teli kopsun tamam akşam mekandayız :D
beyler saat 11 den önce gelemem haberiniz olsun sonra online göremeyince benım yasine yaptıgımı bana yapmayın :D
s2k var turbo :D en sağlıklı yürüttüğüm aracım o ama onunla da pist dönemiyorum. :mad: Pist dönmek için k9 ve fn2 kullanıyorum bu klasmanlarda her türlü iddalıyım yenilirsek te sağlık olsun bir bira borcum olsun :cool:
Furkan şöyle sağlıklı bi saplayamadık.... :D:D
her türlü pist dönülür Mini ve Miata var :)
Pist için s2000 var :)
tamam o zaman 10 11 gibi zaten konuda hareketlilik olur :)
A sınıfı hondası olan var mı deneyelim :D atmo crx , integra , ek9 roll olur drag olur :allaalla:
Bende A sınıfı EG var deneme değilde pist yaparım veya A sınıfı Miata istersen
pist dönme işi modifiye araçlarla çok kasıyo beni sebebi online de hep drag odalarına girdiğim için hepsine drag lastiği takıyorum viraja gelmiyo tutunmuyo yola birde pistlerin çoğuna yabancıyım :D
büyük pist döneriz lemans filan :D
Edit: Turbo s2000 gırlağına kadar dolu bunun yay ayarları filan yapılmıyor mu ya? çok sert dönmüyor
Varmı hareket bereket
hani yok mu bişeyler
1 saat'e geliyorum.
Ben girdim
Gazlayin siz tabi yaaa :)) haftaya cumaya kadar ben olmucam ondan sonra devam.... Hadi iyi oyunlar hepinizee
Haydıı beyler nerdesınız ???
Kusura bakmayın akşam bir takım işler çıktı giremedim :)