bana uyar =)
Printable View
Varmi bugun : )
Dun cok erken yattim gece uyandim sabaha kdr oynadim :D kimse yoktu tabi haha
A ve S klasmannda maple valley dondum
Bide bolbol rival yaptim : )
Oo rival varsa hemen sahalara doneyim :)
Ben de gelirim bu gece sabaha kadar :D
Bu arada biri hayrına bana o milyonluk arabayı atsın da satayım yahu :)
Hicbirşey alamıyorum fakirlikten, komple oyunu oynayasım da yok.
hahaa fakir :D
bu arada A klasmanında(emin diilim S'te olabilir:D) 47binlerden ilk 5bine girdim(azmin zaferi:D)
S'tede baya yol katettim :D
drift yapmış bikçkişi varmış onlarırivalde geçtim,süre yapanlarıda aynı şekilde vsvs :D
Yavuz dizine gozune dursun,rival yap bıton para gelıyo zaten,ulan bısuru arabam vardı hepsını sana attım:D nası bi acıtasyondur bu arkadaşyaa :D:hehe:
Bu arada araba söyleyin kararlaştıralım roll drag timeattack vs yapalım :D
Roll'da gerçi rakibim pek yok :hehe: :hehe:
(gunesi beklerkenden sonra girerim muhtemeln ben :D
Olum yıllık gold aldım, araba paketlerinin hiçbirini alamıyorum sürekli hata hata...
Yeni bir forza cdsi mi alsam napsam? Internette de yok, horizon var...
sendeki forza başka bi versiyon zaten orası aşikar.Olmadı sat onu cuzi bi rakama vs yeni cd al(hatta git al şimdi) :D
Sabah 7den beri ayaktayım, daha yeni geldim eve hiçbir güç cıkaramaz beni evden :D
Sen GTA5 almadın mı olum, girelim soygun yapalım biraz :)
Simdi hatirladim abi live a kayit olurken bolge turkiye sectiyseniz pack indirmede sıkinti cikabiliyor.
caner aksam gel de renk kat biraz :)
onur, senden hep gucsuz arabalar sectim rollinkte bu gece intikam alirim :)
almadım kankaya salı gunu diğerdukkana gitcem,gitmişken alıcam (ablam bulamamış)
gta5 alıyım zevkli olur.Benim gold n zmn bitiyo bilmiyorum bende ,bi garanti belgesine bakmam lazım n zmn 1yıl oluyo diye :D
neyse güneşi beklerken başlıyo :hehe:
sen bence bi modemin içine gir DMZ(nat) ayarlarını yap ,sonra port forwardingten ip sabitle port aç forza için .
Bunları yapmıyosanda Res at bi fişini çekip modemin bekle bi 1dk fln sonra gene tak.Geçen gorkemlede aynı oldu.Benım gırdıgım yere gorkem gıremıyo,onun gırdıgı yere ben gıremıyorum var bi puştluk serverlarda..
@caner sen gelme :D :hehe: eziyosun :hehe:
@grkm bakıcaz,görcez haha
NAT ayarı istediği serverlara ertesi gün girdi ben de anlamadım ne iş...Bu akşam deneyelim yavru ben oyundayım şimdi.
Evet 800700e8 hatasını TR kayıtlılar alıyormuş genelde, nasıl değiştireceğim onu?
Yeni üyelik açsam gold 1 senelik aldım onu nasıl ona aktarırım, boktan bir durum...
Beyler fatura bilgilerini değiştirsem kayıt yurtdışı gibi oluyor muydu?
Şükür hallettim, ingiltere hesabı yapınca düzeldi packler :)
Xboxa türkçe arayüz ekleyen mallar acaba bunları neden düşünememiş...
Ne zaman oynarsanız ben de varım, araba hediyeleriniz de kabul edilir :p
yazarım yavru ben sana whtsaptan şimdi güneşi beklerken zamanı :D
haydin giriyom ben
4 kişiyiz ;)