Beni de ekleyin DraggerTR :)
Printable View
Beni de ekleyin DraggerTR :)
..........................................
Bendeki forza essentials edition çıktı, bunu parasıyla yükseltme şansımız falan var mı?
Ya da gidip forza mı alcaz sıfırdan?
Xbox alacaklara güzel bir fırsat diye düşünüyorum, içinde Forza4 dahil 3 oyun olan, 250 gb olan paketten ben sipariş geçtim :) değerlendirmek isteyen olur belki..
http://www.bimeks.com.tr/urun/125625...live-gold.aspx
Güzel fiyat, ben geçen haftalarda deli gibi aradım bulamadım gittim bu paketi en ucuz 750ye buldum aldım.
tavsiye edilecek direksiyon joystick var mıdır peki acaba?
frkn sti , mst vti ekleyebilirsiniz .
gördüğünüzde yollayın yahu davet roll vs yaparız pistte kasarız(hafif hafif başlicam artık) drift roll biyere kadar : )
he gördüm seni de baktım private race ,dedim boşver şimdi :D okanı izlerken reklam girince e92 ve e36ya ayar çekmek için girdim sora okanıda kaçırdım zaten :D :hehe: tv izlerken kapattım direk basılı tutup ekrana bakmadan :D oynarız bu akşam bana uyar :D
roll yaparız yaa öyle deme şimdi :D
rollun sonu benım için acı oluyo ama yaparız :D
olum kaç ay oldulan çözemedin mi ayar yapmayı hala :D benim vitesler formula gibi :hehe:
hııı hıııın hııııı hıı hıı hıın hatatatatatatata :hehe:
benim tek sorunum millet 2 deyken 1de oluyorum yada 3teyken 2veya1 de oluyorum :D
şanzımanı ayarlarken çek accelarationu en sona
sonra 6.vitesi ekran sonuna dayamaya çalış(geri speed'e dogru cekmen gerekebilir)
sonra 5-4-3-2-1
ayarı yap dene
baktın top speed dönmyo
1-2tık daha speed'e çek son dişliyi
böyle böyle yap ayarı işte :D
ama bitane lotusum var mesela :D 250-260a kadar birçok arabayı geçiyorum:D tam racing motor kıvamında :hehe: onda ayarlarım bambaşka o ayrı dava:D kısa özet geçmek gerekirse ilk 4 çok yakın ama şanzıman uzun : ) 5-6 da kısa onlara nazaran vs vs :D
sen hangi arabaları çıkartcan bana aksam yaz sımdıdendeniim ben
olum abinin bitane ferro vardı ona göre ayar yapmıştım ona ben :D yoksa hiç tutunamıyodum çünkü :D
akşam girebilirsen gir bidaa deniyelim:D (yenilen pehlivan güreşedoymaz:D)
viper mıydı neydi o çok acı olmuştu asıl :hehe:
ben street arabalarını seviyrum ya n bılım diğerleri cazip gelmiyo :D
mesela herkes e36ya swap yapıo vs öyle denemeye çıkıyo:D stock motora turbo daha başarılı ama :) gibi diyelim : )
valla forza oynamayı özledim ya bi gün saat kararlaştıralımda oynayalım topluca : )
ekleme ;
ayarlarda benim bi terslik yok :D tek terslik 1-2-3 çok uzun 4-5-6 çok kısa oluyo :D ya sonradan açılıp geçebiliyorum,ya da hiç geçemiyorum :hehe: :hehe: + online'da sizin kadar eskilere daha denk gelmedim heralde ki çok az sayıda kişi geçebildi roll'da :D
hele hollandalı 3tane çete fırlama var hepsi siyah vs aynı skin :D avans vere vere geçiyodum :hehe:
Beyler bende marketteki tum arabalar pack only gorunuyor bir de 1950 2000, 2001 2005 ve 2006 2011 seklinde paketler...hicbir forzada boyle görmedim sizce ne is? Satin almaya calisinca da surekli hata veriyor.
caner valla varlan bende e36'ya swap :D(şimdi tekrar girdim baktım gayet var moruk:D v8 e92 m3 motoru takıyo)
yavuzdaki durumda bende yok mesela :D
virüsmü girdi acaba forzaya
bu arada dracırla xbox live'dayız forza oynicaz inşallah giren varsa gelsin.
Live ID: MrKABASAKAL
3kişi roll ypıoruz
pistte ypcaz buyrun gelin