niye aksamları bi eksın olmuyor yav ? neyse kış iyice geliyor ozaman açılır oda falan heralde
Printable View
niye aksamları bi eksın olmuyor yav ? neyse kış iyice geliyor ozaman açılır oda falan heralde
Eskidn aksamlari roll night oluyordu ama bu aralar giren yok :)
girerseniz pm atın
ben giriyorum kimse olmayınca sıkılıp kapatıyorum
b.koçer sende live id ni yaz buraya artık :D
benimde oyuncu etiketim berkayyy2
.............................
.......................
Live adresini tr almısım dlc leri indiremiyordum yeni kullanıcı adım
berkayyy2 bütün kariyeri sıfırdan yapıcaz :D
Sonradan gt belirten üyeler öncekileri eklesin :p
muratakova bizden mi? listemde varda maşallah ne süreler yapmış hele fuji de ki driftte imanım gevredi yakalıyamadım:D
rivals ney la :D live da ekli olan arkadaşlarımızla mı süre kastırıyoruz ? nerden giriliyor .. listemdekilerin sürelerini nerden görürüm , nerden yarışırım vs vs :D
Community içerisinde rivals var
Oraya girdin mi değişik yarış türleri var, hot lap,drift,auto cross vs
Bir pist üzerinde gelip Y ye basınca kendi arkadaş listendekilerin o yarışta ki en iyi sürelerini/puanalrını görüyorsun.X ile sortlayınca dünya çapında ki puanları görüyorsun.
Her pist yarış türünde belli marka ya da model, modifiyeli ya da stok olmak zorunda.Restrictions kısmında açıklıyor.
baris13
ekleyin gencler.
s15 top secret set up im
ön lastik 27 psi
arka 52 psi
kamber on -3,5 arka + 0,5
toe on +3,5 arka +3,5
kaster 6,1
sanzuman oranı 1. viteste 140 km ye ayarlayın
2.vites.200 e kadar gelsın
sıtfness ve reboundu biraz yumusacaga çekin
fren basıncı %170
kilit 2 way gazda %95
Gazı bırakınca %70
yaw şu ml63 ve ae86 ayarını da paylaşsana:D:D
yaw bu lastik basıncı bende bar olarak çıkıyor nasıl psi yapıcam?
şu rivals i hala anlayamadım ... birkaç deneme yaptım oynadım ama aklımda birkaç soru var ...
mesela time attack a girdim.. ring i açtım oynayanlar ve süreler görünüyor listemde ama mesela orda ne varsa öyle oynamak zorundayım ... atıyorm ring de r3 class la dönülmüş mecburen r3 le oynamam gerekiyor.. a veya b oynayanların listesi olmuyor.. umarım anlatabilmişimdir :D