abiler yapmayın burdan konuşmayın özendiriyorsunuz bende bi xbox alıp gelecem o olacak sonunda![]()
Beyler bugün toplu bi giriş yapalım oyuna bi 6-7 kişi çıkar burdan hem pist döneriz hem roll yaparız hem h.taştan specleri görürüz![]()
FOR US BY US
[/CENTER]
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın![]()
Xbox Live ID : NickHaulden
Yan çizenin gaz teli kopsun tamam akşam mekandayız![]()
FOR US BY US
[/CENTER]
beyler saat 11 den önce gelemem haberiniz olsun sonra online göremeyince benım yasine yaptıgımı bana yapmayın![]()
s2k var turboen sağlıklı yürüttüğüm aracım o ama onunla da pist dönemiyorum.
Pist dönmek için k9 ve fn2 kullanıyorum bu klasmanlarda her türlü iddalıyım yenilirsek te sağlık olsun bir bira borcum olsun
Furkan şöyle sağlıklı bi saplayamadık....![]()
FOR US BY US
[/CENTER]
her türlü pist dönülür Mini ve Miata var![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Pist için s2000 var![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
tamam o zaman 10 11 gibi zaten konuda hareketlilik olur![]()
FOR US BY US
[/CENTER]
Bende A sınıfı EG var deneme değilde pist yaparım veya A sınıfı Miata istersen
pist dönme işi modifiye araçlarla çok kasıyo beni sebebi online de hep drag odalarına girdiğim için hepsine drag lastiği takıyorum viraja gelmiyo tutunmuyo yola birde pistlerin çoğuna yabancıyım![]()
büyük pist döneriz lemans filan
Edit: Turbo s2000 gırlağına kadar dolu bunun yay ayarları filan yapılmıyor mu ya? çok sert dönmüyor
FOR US BY US
[/CENTER]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)