Bende ara sıra girip bakıyorum ringte stres atıyorum :D
Printable View
Bende ara sıra girip bakıyorum ringte stres atıyorum :D
yarın gt6 nın demosu yayınlanıyor :)
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...29991231/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...29775987/detay
Bu 2 oyun arasındaki fark nedir :soru:
gt6 ya bakan var mı nasıl olmuş demosu
Demoyu PSN Store da bulabilen var mı ?
Gt5 drag oynamak isteyenler gelsin sayfa adı techturkey olarak acıkacaktır
nürburgring pistinin tamamını hızlı oyun modunda nasıl açabilirim, oyunu bitirmek mi gerekiyor tüm pistlerin açılması için
hmm tamam teşekkür ederim, o etkinlik zaten nürburgring pistindeydi, muhtemelen öyledir
Mercedes in etkinliğinin bitmesine gerek yok diye hatırlıyorum bende, dünya pistlerinde oyunu ilk oynadığımdan beri var.
pistin bir kısmı var ama tamamı yok, normalde çok uzun bir pist
Nasıl yani bir kısmı var diğeri yok siz ringte bir turu kaç dk dönüyorsunuz ? Biz ep3 dc5 s2000 gibi arabalarla 6.50-7.30sn aralarında dönüyoruz.
ben m3 le drift kasarak 1.40 1.50 civarı dönüyorum yanlış hatırlamıyorsam, pistin sadece geniş olan bir kısmı var tamamı yok bendekinde
Valla ben oyunu aldığımdan beri tüm pistler açık anlayamadım,yardımcı olamicam malesef bilen vardır kesin.
bende oyunu alır almaz dırek a spec b spec kastıgımdan sonradan acıkmı degılmı kestıremedım
collector edıtıon gercı bendekı hepsı acıktı dıye hatırlıyorum
nissan academiyi bitirince başka araba çıkıyor mu GT& demoda
nissan acedemide yarışları bitirsenizde sonuçlandıktan sonra gt6 demo çıkıcak diye biliyorum ben
Yeni aldim. Ilk kez oynayacağım. Pc den nfs kulturum var. Bana tavsiyeleriniz neler olabilir.oyunla ilgili
Hah iste boyle tavsiyeler. Pratik bilgiler :) tesekkur ederim not ediyorum
ama bu sadece ses ıcın ıse yarayacak :D
onlıne varmı ?
Endurance yarışlarını bitiren var mı ?
Hayat yetmez onları bitirmeye :)
İkinci el sıkı takip edin iyi arabalar geliyo birde araba alıcakken dodge viper veya corvet zr1 tercih edin ikiside çok yüksek hplerde düşük fiyatalar birde oyunu internete bağlayıp çevrim içi yarışları yapın çok iyi para bırakıyo birde aldığınız aracı kolay kolay satmayın garajda 1000 araba olunca tropy kazanıyosunuz :)araçta yol tutuşu istiyosanız spor yumuşak hiç yoldan çıkmasın diyosanız yarış yumuşak lastiklerini tercih edin dirift içinde sert lastik uygundur :)
şuan garajımda 1000 e yaklaştı araç sayısı 2. elde elimde olmayan ne varsa alıyorum çevrimiçi garajda aynı şekilde amacım oyundaki tum araçlara sahip olmak :D
Good Wood Festival of Speed
http://www.gran-turismo.com/tr/news/00_3833505.html
Hız testini yapan varsa, nerede yapılıyor ?
hız testı derken ?
max. sürat ölçenler görmüştüm.
special route 5 olması lazım pist oldukca yeterli düzlüğe sahip ama sen sanırım özel pistten bahsediyosun 10000000m duz :D onu bende bılmıyorum
hız testini ucretle satın aldığımız pistte yapabiliyoruz 0-400 ,0-100km top speed falan olcuyor
listeni tutuyor hangi araçlarla ne yaptığını
http://www.gran-turismo.com/tr/produ...dlc/speedtest/
Bu arada yukarıda yazmışsınız ep3 ,s2000 'le ring'i 6.50 de donen var mı ? Yıllardır abimle ring süresi kapısıyoruz gt4ten beri ep3 ve s2000 le zor ya.
Acayip özeniyorumda bir sorum olacak gt5 mi forza mı ? bende hiç konsol yok en son ps2 vardı.Ona göre xbox yada ps3 alıcam.Zaten forza ve gt5(birisi sadece) dışında oynamam zira oyun alışkanlığı olan biri değilim.Var mı tavsiyeniz ? Birde üyelik gold bilmemne falan uğraşmak istemiyorum.Birisi yol göstersin lütfen :D.Kırık olan ps3ler xboxlar var ben nasıl bişey almalıyım tavsiye edeceğiniz temiz 2.el(pahallı olsada olur sorunlu olmasında) ps3 yada xbox satan yer bilen var mı ? Doğubankta ışığı tersten görmeyelim.
Xbox'ım hiç olmadı ama bende Ps3'un yanına bir tane düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla Xbox 'ta online oyun için bir bedel ödemen gerekiyor ama Ps3'te öyle bir sıkıntı yok. Bence kırık bakma . Online oyunun zevki bir başka ki zaten güncel oyunları kırık makine ile oynayamazsın çünkü sürüm istiyorlar. Takas veya ikinci el oyun tercih edebilirsin . Sahsen Ben bir oyuna 100+ para verdikten sonra o oyun bana kıymetli geliyor. Defalarca bitiriyorum. Şimdi elimdeki oyunların platinium kupaları için kasıyorum . Elimde yüzlerce oyun olacağına bir kaç oyunu sindire sindire oynamak çok zevkli geliyor.
ps3'ü sıfır alacağım sanırım.699tl çokta uçuk bir fiyat değil 12 taksit aylık 58 lira gibi bir fiyatı var.
Şimdi temel sorum;
12gb slim mi ?
320gb eski kasadan mı alayım ?
hafızanın bu kadar fazla olmasının amacı ne ? İçine oyunmu kaydediyor ? Hiç sahibi olmadığım için bilmiyorum ? Birde mesela gidip sıfır güvenilir bir yerde kutulu ps3 alsak online oynamak için bedel ödemek gerekiyor mu ?