Tamam kurdum oda numarasından aratıyorum :D
Printable View
Tamam kurdum oda numarasından aratıyorum :D
Oda bulunamadı diyo boşluk koyarakmı yazıcam numaraları :)
1472 6399 9009 5383 8299 odada techturkey yazıyo zaten
Turbo s2000 le hazırım başlamaya :)
Bu akşama yarış varmı drag rol falan :D s2000 in sorununu çözdüm :)
Giren olursa girerim aksam bende
Gt modunda a spec yarislarla basladimnoyunu oynamaya. Ek9 aldım modifiye dukkanindan parcalar alip hemen uygulansina evet dedim yukledim. Ama arac listesinde araclarimin oldugu galeriden baktigimsa stock gorunuyor hala. Arac seciliyken Ayarlardan girip mi modifiye etcez. Bir suru para harcadim parxalar vs yok.
belki parçayı arabaya takmamışsındır. galerinin solunda parçalar kısmına gir. aldığın parları arabaya takmadıysan ordadır. ordan arabaya takmayı dene
Peki yukledikten sonra galeride araclari soec lere bakarken orda cikan guc stock guc mu olur yoksa custom güncel hali mi
Güncel hali olur abi :)
giren varsa oyuna 1 saat atalım roll
1472-6118-4130-9220-5897 oda numarası
Tamam geliyorum ben abi ama mikrofonum yok haberiniz olsun
Edit internetim de sorun var abi halledebilirsem gelicem kusura bakmayın
Internet koptu benim kusura bakmayin
Sanziman yapiyorsun iste tek ayar o :D
300 ayarladığımda 289 görüyodum ondada size yetişemiyodum 310 getirince 300 buluyodu kadran bu seferde yavaş hızlanıyodu araba :D :D 3 kere şanzıman ayarladım yarışta :D
Iste dislilerlede biraz ugrasirsan olur :D
sonunda tatilden dondum :) nezaman donuyoruz :D
akşam ring yapalım
Ben her zaman varım abi oda numarası ve arabaların hp sini söyleyin ona göre araba alıp gelirim :)
beyler sorunlarım var yardım edin. gt modunda oynuyorum
1- bspec de gördügüm kadarıyla biz kullanmıyoruz napıyoruz orada çözemedim ? Birşeyler yaptım kafama göre 1. olduk ama hakim olamadım net olaya.
2- aspec de yarışlara başladım ama japon klasigi, bilmem ne gibi şartlar koyuyor. Mesela japon klasik yarışına uygun araç ne galeri de ne 2.el de yok. Hatta yanlış araç alım satımından para da kaybettim param da yok. Ne yapcaz ? Nasıl para kazanıp nerden bu arabayı bulcaz ?
3- Modifiye dükkanında satın alarak ekledim ek9'a hatta şimdi uygulansın a da bastım tüm parcalar icin ama araç stock kaldı. Tekrar galeri den araç seçip ayar deyip oradan bir daha parça almak durumunda kaldım. Paranın dibini gördük.
4- Nasıl ilerlemeli bu oyunda , neler yapmalı ,ne sıra izlenmeli ?
B spec te sizin yaratığınız yarışçı yarışıyo siz taktik veriyosunuz sadece
Japon klasik yarışı gibi yarışlardada rakip listesine veya katılma şartları var ona basarsanız uygun arabaların neler olduğunu söyler ikinci ele elvet düşer sıfırda yoksa onun için yarışı bir süre es geçin ben pikap yarışı için 3 ay bekledim pikap düşmesi için ikinci ele :) en iyi para kazanma yöntemi online yarışlar birde özel etkinlikler iyi para bırakıyorlar
>Bspec senin yerine yarışıyor. Sürücüye taktik veriyorsun ama öyle aman aman taktikler değil. Gazla yavaşla dön gibilerinden.
>Para kazanmak için geçmiş olduğun oyunları tekrar oyna. En güzel para böyle kazanılır. Aspec'te oynarken dikkat et mesela. Mesela turnuvalı olanlar var. Onların içinde hem tek tek oynayabilirsin hemde turnuvaya katılarak oynayabiliyorsun. Turnuva şeklinde oynarsan güzel para bırakır.
>Modifiye dükkanından ürün aldığın zaman sana uyarı veriyor takılsın mı diye. Orada evet'i seçersen hemen takılıyor.
>Bende eksik kalan F1 ve classic araç kısmı. Tabi bi de en üste(ismini hatırlamıyorum:D) resmen endurance kategori yarışları kaldı. Bspec beni sıkıyor ama mecburen bitiricez :D
Ben s2000 le gelsem olurmu zarzor ayar yaptım dc5 alıp ayar yapıp yarışa gelirsem kör olucam yoksa ekrana bakmaktan :hahaha:
DC5 de pek ayar yapmadım şanzıman ve coil ayarı var yani detaylı bi şanzıman ayarına gerek yok :) Mert can PSN'ini verirsen araba yollarim sana
Mertcan_41. İstediğin bulamadığın bir araç varsa bende gönderebilirim pm atman yeterli olur birde bi sorum var ps3 menüsünde arkadaşlara baktığımda niklerin yanında bir çarpı var o nedir :)
Teşekkürler Carolita :)
peki mesela aspec de hafif siklet araç istedi gittim aldım galeriden, ama japon klasikleri kategorisinde yayınladıgı liste araçları ne galeride ne 2.elde var . Dolayısıyla yarışa giremiyorum. Onu nasıl yapcaz
Bu araç yollamadam alınan araçlarla gt modunda oynayabiliyorsak bir adet japon klasigi alabilir miyim ?
celice 1600 falan yada honda' mitsu . eskilerden.
Teşekkür ederim :)
teşekkürler kardeşim. Oyun ugraştırcak baya arabalar konusunda :)
3-4 tane araba aldım, turnuva yarış vs içiin başka araç almam gerekince yok paraya sattım. Utanmasalar bir dip p.m alabilir miyim diyecekler. Ölüye verdik arabaları hakkaten:)