ordaki fiyatları görünce gürsel abiyi özlüyorsun :D
Printable View
dc5 alıp race kit yapın akşam ring yapalım gerçi bana farketmez garajımda olmayan araba olmadığından herkese uyarım :D
eksik arabası olan varsada yarışlarda ekleyin beni istediğiniz pahalı arabaları paylaşıma açıyım
Ben akşam için hazırım abi saat kaçta yapıcaz 12-1 gibi yaparsak süper olur abi :)
ben yeni gt5 cilerdenim . aksam aranıza katılsam cok mu sırıtırım ? oynayabilir miyim. ? Nasıl baglancam hic denemedim?
yeni olması sıkıntı değil ya makara yapıyoruz zaten :)
biz oda numarası paylaşırız direk oraya bağlanırsın sıkıntı olmaz bluetooth kulaklık bulun konuşuruz :D
bende yakında başlıcam online 'a tekrardan , rolling ve draglara açığız herzaman ki gibi :)
Kulaklığım yok benim abi artık siz konuşur ben dinlerim saat kaçta olucak abi :)
ben 11 den once giremem anca eve giderim :D kulaklığın sarjı vardır inş :D
var mı oda?
Ring açtım oda numarası;
1472-6118-3830-2742-2862
Gelen yokmu :) 2 kişiyiz
Bem gelecektim ama program degisti. Sorry guys
10 dk ya gelicem
ps aldım gt5 ide edinirsem bende gelicem.satan olursa alabilirim de.
Ağ kapalı diyor şuan giremiyorum ben
oynayan varmı eve geç geldim biraz ***** manita olaylarından dolayı :D
1-2 tur ring atabilrim :)
var var gel
Canım da nasıl çekiyor ya,bir organize olup action yapalım yahu.
Gelin halen devam ediyoruz :)
çok paslanmışım yaa dun dokuldum tabi sisteminde azizliğine uğrarım biraz sesyok birşey yok moda giremedim :D dc5 le ringde 7.dk nın altına inemedim rezillik yani
bu akşam ekşın olucaksa bende gelebilirim biri bana nasıl nete bağlanıcağını tarif ederse
anca kendime gelebildim dün çok eğlendim ve güldüm gelen herkeze teşekkür ederim onr02 senin o s2000 ayarını çok merak ediyorum turbo s2000 içinden geçtin bildiğin arabayı yakma seçeneği olsaydı yakıcaktım arabamı ufuk abi virajda katilsin demen hala aklıma geldikçe gülüyorum :hahaha:
abi bu arada tekarar kusura bakma nasıl kaptırdıysam vurduğumu pek farketmedim bi ara yoldan çıkardım onun farkındaydım da ben olmasam süre baya aşağa inerdi abi :) ama yarışın en zevk aldığım zamanıydı çekişmemiz abi :)
aynen normalde 6.44 falan donerim rahat :D senin dokunman dışında ben sessiz oynadığımdan hep vites kaçırdım moda giremedim :D
Bu aksam roll var ama atasehirde :))
nezaman organize olup duzgun gazlıyoruz :)
Bayramdan sonra hergun olur bana :D
Bana farketmez abi her gün saat 12 den sonra uyar :D
vay bensiz yarış hea ?
herkes yavaş yavaş dokuluyor başlarız ozaman :D kulaklığımı buldum sarja koydum ztn bugun
bide şu ses çıkmama problemini çozersem tamamdır
oda açsam gelcek varmı ?
ilerleyen saatlerde gelirim
12 den sonra gelirim bende abi ps3 üm salondaki tv ye bağlı oda şuhan dolu :D
tamam ozaman 11.30 12 ye doğru açıyorum ring :)
Bende gelirim :)
bilen biri yardımcı olup pm atabilir mi, nasıl gireceğimiz konusunda ufak bi yardım alsam
psn ekle beni odayı açtığımda bilgi veririm :)
Gt5 bekliyorum yokmu kimse
oda numarası
1472 6118 3701 4252 8606
bilmeyenler için hemen kısaca açıklıyım
ana menuden lobi kısmına giriyorsunuz
yeni yarat butonu yanındaki dunya gibi tuşa basıyorsunuz oda numarasını girip bağlanıyorsunuz :)