online giriyoruz Enes abi var şuanda
Oda No: 1472 4711 0167 3382 0364
online giriyoruz Enes abi var şuanda
Oda No: 1472 4711 0167 3382 0364
efsana geri döndüyapalımmı bişeyler akşama
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
elinde falza grand turismo olan warsa satmayı düşünen olursa alablirim![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
gencler dun aksam keyifli keyifli vakit geçiriyorduk, ne olduysa birden koptum...sonrada bulamadım odayı tekrar.
haftasonu bi kulaklık alayım bari, yazarak zor oluyor..
birde g27 ile oynarken frenden ayagı cekince kayıyor arabalar, debriyajsız da kalkamıyorsun stop ediyorel freni çekili kalkıyorum bende.
Aynen abi bizde koptuk ondan sonrada çıktık ben kalıcaktımda gök gürüldedi dedim elektrik filan kesilir makinaya sıkıntı çıkarmasın diye kapattım.Birde yazma işi sıkıntı kulaklık her oyun için şart gibi![]()
beyler bu aksam drag ve rolling night mı yapsak ne![]()
PSN: ERBAYY
Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız
varmı online oynayan![]()
arkadaşlar bırsey sorucam bende sımdı bu oyunu alıcam ancak bırsey dıkkatımı cekti. gran turismo 5 ve gran turismo 5 academy edition dıye ıkı farklı kapak gordum bunlar arasında fark varmıdır?varsa nedir acaba?
BaYTaR MURO
belki alakasız olacak ama en aktif konu burası, ben bu eventleri tamamlayınca kazandığımız araçlar varya, onları bir kere kazanabiliyorum.Aynı yarışı tekrar bitirdiğimde ödül olarak araba kazanamıyorum.Sorun bende sanırım, yardımcı olabilecek varmı ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)