nürburgring pistinin tamamını hızlı oyun modunda nasıl açabilirim, oyunu bitirmek mi gerekiyor tüm pistlerin açılması için
Printable View
nürburgring pistinin tamamını hızlı oyun modunda nasıl açabilirim, oyunu bitirmek mi gerekiyor tüm pistlerin açılması için
hmm tamam teşekkür ederim, o etkinlik zaten nürburgring pistindeydi, muhtemelen öyledir
Mercedes in etkinliğinin bitmesine gerek yok diye hatırlıyorum bende, dünya pistlerinde oyunu ilk oynadığımdan beri var.
pistin bir kısmı var ama tamamı yok, normalde çok uzun bir pist
Nasıl yani bir kısmı var diğeri yok siz ringte bir turu kaç dk dönüyorsunuz ? Biz ep3 dc5 s2000 gibi arabalarla 6.50-7.30sn aralarında dönüyoruz.
ben m3 le drift kasarak 1.40 1.50 civarı dönüyorum yanlış hatırlamıyorsam, pistin sadece geniş olan bir kısmı var tamamı yok bendekinde
Valla ben oyunu aldığımdan beri tüm pistler açık anlayamadım,yardımcı olamicam malesef bilen vardır kesin.
bende oyunu alır almaz dırek a spec b spec kastıgımdan sonradan acıkmı degılmı kestıremedım
collector edıtıon gercı bendekı hepsı acıktı dıye hatırlıyorum
nissan academiyi bitirince başka araba çıkıyor mu GT& demoda
nissan acedemide yarışları bitirsenizde sonuçlandıktan sonra gt6 demo çıkıcak diye biliyorum ben
Yeni aldim. Ilk kez oynayacağım. Pc den nfs kulturum var. Bana tavsiyeleriniz neler olabilir.oyunla ilgili
Hah iste boyle tavsiyeler. Pratik bilgiler :) tesekkur ederim not ediyorum
ama bu sadece ses ıcın ıse yarayacak :D
onlıne varmı ?
Endurance yarışlarını bitiren var mı ?
Hayat yetmez onları bitirmeye :)
İkinci el sıkı takip edin iyi arabalar geliyo birde araba alıcakken dodge viper veya corvet zr1 tercih edin ikiside çok yüksek hplerde düşük fiyatalar birde oyunu internete bağlayıp çevrim içi yarışları yapın çok iyi para bırakıyo birde aldığınız aracı kolay kolay satmayın garajda 1000 araba olunca tropy kazanıyosunuz :)araçta yol tutuşu istiyosanız spor yumuşak hiç yoldan çıkmasın diyosanız yarış yumuşak lastiklerini tercih edin dirift içinde sert lastik uygundur :)
şuan garajımda 1000 e yaklaştı araç sayısı 2. elde elimde olmayan ne varsa alıyorum çevrimiçi garajda aynı şekilde amacım oyundaki tum araçlara sahip olmak :D