bende ps3 var gt5 i %85 gibi braktım xbox aldım forza oynuyorum gt5 tarih oldu diyebilim
Printable View
bende ps3 var gt5 i %85 gibi braktım xbox aldım forza oynuyorum gt5 tarih oldu diyebilim
Gece gece kaşıntı tuttu ya ne zamandır aklımdaydı Xbox. Yarın alayım bari bir tane şu forza neymiş görelim.
Ring dönen yok mu hiç ya ?
ben uzun suredır donemıyorum suanda tatıldeym
dondugmde organıze olup bı rıng cevırelım
Araçlarda modifiyeyi nasıl yapıyorsunuz ?
Her araca göre farklı setup mı uyguluyorsunuz ? Bazıları modifye tükanına girip alayını alıyor. Sözde araç max güce ulaşacak ya :D
Ben hep ring yapıyorum. 22 b impreza'yla 6:44 yaptım ama ayarı oturtana kadar herhalde 500 tur atmışımdır ring'de.
Arkadaş bi setup yapmış bu ne dedim böyle. Veyron almış 1001hp. Ne kadar upgrade varsa almış. Araba ne dönebiliyor ne hızlanabiliyor. Görünürde hız 350km+ Ama yarışta tam bi patates :)
gt5 e yeni başladım, online oyuna falan girersem oyundan sogurmuyum ? Daha tune vs etme konusunda tecrübesizim. Araçların hangi set up larla iyi oldugunu döndügünü bilemiyorum. öyle diyeyim yani.
Lastik konusunda seçimleri nasıl yapmak lazım ne farkediyor lastiklerle? ?
Setup işlerine girince yarış falan yalan oluyor. Bir aracın ayarını tutturana kadar 2 gün geçmişti bende.
Slim kasayı satmıştım süper slim aldım yine baştan başladım yardırdım geliyorum:D. Bir tek yeniden DFGT almam kaldı tur zamanlarında müthiş derecede fark oluyor direksiyonla oynanınca. Süre zaten hiç kasmıyorum joystickle olacak iş değil.
direksiyon işi gt5de en değerli icat bencede... şu evdeki tadilat işlerini bitirir bitirmez oymaya kaldığım yerden devam edicem inş.
direksiyon ne tavsiye edersiniz gt5 için , ilerde direksiyona geçeceksek hic joystick'i elimize almayalım :)
abi onlar hikaye doldur doldur sonra dediğin gibi patates 2 adım bile gidemiyosun sarmaktan.
benim typer fhe birde şanzuman yürür aksamla oynadım bir derece rollde kendi klasmanında gayet başarılı oldu ama işte tamda şazumanı ayar çekemiyorum bir türlü biri kısa biri uzun kalıyor. ama yakında bu işi çözersem setuplarımı alt forumlarda paylaşıcam.
Ring yapanlar varsa en iyi turların listesini oluşturalım .
ben g27 kullanıyorum onceden 25 vardı cok ses yapıyordu fanatec alırm dıyordumda kısmet olmadı :)
rıngde puana gore araba alıp yarısabılrz benım en sevdıgım race kıtlı turbo rsx ben cok fazla ayar yapmıyorum herturlu yururm sıkıntı yok :) 6.44 gıbı surelerı rsx le donuyorm cok rahat