Good Wood Festival of Speed
http://www.gran-turismo.com/tr/news/00_3833505.html
Good Wood Festival of Speed
http://www.gran-turismo.com/tr/news/00_3833505.html
special route 5 olması lazım pist oldukca yeterli düzlüğe sahip ama sen sanırım özel pistten bahsediyosun 10000000m duzonu bende bılmıyorum
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
hız testini ucretle satın aldığımız pistte yapabiliyoruz 0-400 ,0-100km top speed falan olcuyor
listeni tutuyor hangi araçlarla ne yaptığını
http://www.gran-turismo.com/tr/produ...dlc/speedtest/
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Bu arada yukarıda yazmışsınız ep3 ,s2000 'le ring'i 6.50 de donen var mı ? Yıllardır abimle ring süresi kapısıyoruz gt4ten beri ep3 ve s2000 le zor ya.
Acayip özeniyorumda bir sorum olacak gt5 mi forza mı ? bende hiç konsol yok en son ps2 vardı.Ona göre xbox yada ps3 alıcam.Zaten forza ve gt5(birisi sadece) dışında oynamam zira oyun alışkanlığı olan biri değilim.Var mı tavsiyeniz ? Birde üyelik gold bilmemne falan uğraşmak istemiyorum.Birisi yol göstersin lütfen.Kırık olan ps3ler xboxlar var ben nasıl bişey almalıyım tavsiye edeceğiniz temiz 2.el(pahallı olsada olur sorunlu olmasında) ps3 yada xbox satan yer bilen var mı ? Doğubankta ışığı tersten görmeyelim.
Xbox'ım hiç olmadı ama bende Ps3'un yanına bir tane düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla Xbox 'ta online oyun için bir bedel ödemen gerekiyor ama Ps3'te öyle bir sıkıntı yok. Bence kırık bakma . Online oyunun zevki bir başka ki zaten güncel oyunları kırık makine ile oynayamazsın çünkü sürüm istiyorlar. Takas veya ikinci el oyun tercih edebilirsin . Sahsen Ben bir oyuna 100+ para verdikten sonra o oyun bana kıymetli geliyor. Defalarca bitiriyorum. Şimdi elimdeki oyunların platinium kupaları için kasıyorum . Elimde yüzlerce oyun olacağına bir kaç oyunu sindire sindire oynamak çok zevkli geliyor.
ps3'ü sıfır alacağım sanırım.699tl çokta uçuk bir fiyat değil 12 taksit aylık 58 lira gibi bir fiyatı var.
Şimdi temel sorum;
12gb slim mi ?
320gb eski kasadan mı alayım ?
hafızanın bu kadar fazla olmasının amacı ne ? İçine oyunmu kaydediyor ? Hiç sahibi olmadığım için bilmiyorum ? Birde mesela gidip sıfır güvenilir bir yerde kutulu ps3 alsak online oynamak için bedel ödemek gerekiyor mu ?
12Gb alma işine yaramaz. Çoğu oyunun bir kısımını hızlı çalışması için için hafızaya yüklüyor (videolar , datalar vb. ) Bende ne gerek var hafızaya dedim ama 500Gb hafızamdam 290 Gb gibi birşey kaldı . Herhangi bir ücreti yok online oyunun sadece kendine bir PSN id oluşturacaksın . PS3'te de üyelik sistemi var onun sayesinde online oyun satın alırken indirim oluyor ve bazı oyunları ücretsiz indirebilirsun . Ama GT5 oynamak için herhangi bir ücrete gerek yok . Bu arada GT5 alacaksak GT5 academy edition al. Diger GT5lerden farklı para ile satın aldacağın bitçok pist ve araba hazır olarak geliyor.
5-6 ay sonra PS4 gelecek boşuna sıfır PS3 almayın derim. 2. el olarak temiz cihazlar bulunmakta.
Hafızası bence 320'den aşağı olmasın şahsen ben oyunların çoğunu PS Store'dan indiriyorum. CD ile filan uğraşmıyorum pek. İçine her şeyi kaydediyor. Oyun, oyun kayıtları, resim, video, müzik, tema, vs...
Boga sıfır alma demişsin ama şöyle bir fiyatlara göz attım aslında aralarında çok fark yok. PS3 Türkiye'ye gelmeden ben yurtdışından almıştım iki ay önce de 3. PS3'ü aldım . Hangi şartlarda kullanıldığı tam bir piyango bence çünkü ilk iki ps3 bozuldu. İkinci çalışıyor ama bir gözü topraga bakıyorFiyat farkı çok olmadığından dolayı garantili bir makine tercih etmek daha mantıklı .
Teknosa'da 12gb yeni kasa PS3 700 TL fiyat var.1 kol + makine. 2. ele baktığımızda 320 GB 500 TL ye yanında bir sürü oyunla beraber + 2 kol ile verilen tertemiz makineler var şimdi arkadaş 700 TL 'ye sıfır kol + cihaz aldı diyelim bir kol daha aldı + 100 TL daha etti 800 TL ort. fiyatı 75 TL olan 3-4 tane oyun daha aldı etti 300 TL toplam fiyat 1.100 TL oldu ama 2. el de bunların hepsini 500-600 TL ye elde edebilir. Demek istediğim buydu. Ama tabi sizde haklısınız temizini bulmak önemli olan.
![]()
Bir kaç gün önce 649 gibi bir fiyata yeni kasa 500lük gödüm biryerde ama hatırlamıyorum neresi olduğunu. Fiyatı iyi hatırlıyorum çünkü ben 900'e almıştım görünce yüzümde bir tebessüm oluştuKol konusunda haklısın tanesi 120 Tl
Kesinlikle xbox al forzanın tadını gt5 den alamasın online oynamak istiyosan 0 al ps3 veya xbox çünkü kırdırıyolar kırdırılınca online oynayamıyosun forzada 19 tl gibi online bedeli var diye biliyorum gt5 de parasız bende yeni xbox bekliyorum çıksın ps3 falan komple bırakırım![]()
Doğrudur abi bazı yerlerde böyle kampanyalar oluyor takip etmek gerekir. Aslında 5-6 ay sonra PS4 çıkmayacak olsa hiç tereddütsüz direk sıfır cihaz almasını öneririm ama PS4 geldiğinde PS3 direk PS2 muamelesi görecek. Aldığı oyunlar filan hep boşa gidecek. Ettiği zararda cabası.
Bende 2 PS3 eskittim geçen elimdeki PS3'ü move set ile birlikte 700 TL'ye sattım. Şimdi xbox takılıyorum öyle onunda ilanını vericem.![]()
Ben sıkı bir PS fanatiğiyim ondan benim için eski olma gibi bir durumu yok . Evde hepsi tıkır tıkır çalışan PS, PS2 , PS3 ve PSP var hepsiylede oynarım hepsinin yeri başka. Haaa PS3 eski oyunlarıda satmasıyla biraz digerlerini rafa kaldırdı ama yinede yılda bir iki de olsa eskileri kurup oynarım . Gecenlerde Red alert 1!i aldım ps3te oynadım çok garip bir duygu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)