oooo arcadecilere 700le viraj donenlere gun dogu
Printable View
oooo arcadecilere 700le viraj donenlere gun dogu
ahahah o kadar değil be yavrum
löv raydir bi yorum yap nasil olmus sim havasini kaybedip arcade e mi gecmis direk meraktayiz :)
5dakikalık yorumum o yönde arcade tadı var,130mph ile viper'ın götü kopmuyor:)
Oyun başlangıcında Viper ile otobanda yarıştırıyor arından toprak etapta bir yarış yaptırıyor.2yarış yaptırıyor sadece sonra toprak etapta ghost ile yarışılabiliyor fazla kurcalamadım demo bu kadar:D
Toprak etap zevkli,arcade tadında desemde virajları öyle 300le dönmek yok tabi
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...18866210_o.jpg
Valla aslına bakarsan senelerdir de arcade yarış oyununa elimi sürmedim, farklılık iyi olucak :) Bende indiriyorum şuan :)
bgn oynadım oyunun forza ıbaresını sılsınler daha ıyı bence ...
yok hacı sındıremıyorm oo oyunda forza ısmının olmasını yak kendını yak uzman
forza ile ilgili degil ama mic. pointle oyun olma olayini tarif etcek varmi.vpn felan kafayi yedirtti.
Bencede FH mükemmel değil free run olayı zevkli olabilir online oyuncularla. Forza Motorsport'un üstüne hala yok bence ama zaten ikisinin tarzı farklı sonuçta. İlerleyen zamanlarda ben tek bir şehirle kalmayacağını düşünüyorum oyunun o zaman zevkli olabilir işte.
Ülen löv raydır ona buna kaydır, senin yüzünden xbox 360 250gb slim aldım, 12 aylık gold üyelik aldım şuanda horizon demoyu indiriyorum, forza 4 de kargoda akşamüstüne doğru gelir elime. Yaktın, bitirdin, kuruttun olm beni. :D
doğru yolu buldun:D
la raydır, ben bağlantı sağlam olsun diye modeme ethernet kablosuyla bağladım xbox'ı ama oyun açınca ve arada sırada rastgele olarak xbox live disconnected oluyor, wifi'ya mı geçsem, başka kimsede oluyor mu bu ?
Valla cat kablom biraz eskiydi belki ondan dedim ama wifi ile de var aynı problem. Opendns kullanıyorum modem üzerinden, belki ondan belki bulunduğum yerin interneti patates belki de xbox live'da geçici bir sorun vardı. Şuanda herşey yolunda. Level 7 bilem oldum. :D
Dün akşam sıkıntılıydı ya live, party'de davet ettiğin halde girilemiyordu falan