-
evet o şekil olsa çok iyi olur, çıkmasına 4 ay var. belkide eklerler hepsini bilemiyoruz
tanıtım, oynanış vs. videolarda görünen araçları listelemişler aşağıdaki linkte
forza 4'e göre sayı oldukça az ama sadece bu araçlardan ibaret değildir sanırım
Forzamotorsport.net Forums - Forza Horizon Car List and Features [WIP]
-
-
yıne bı makıne yok sole agız tadıyla kullanıcagımız unıcornda 430s 360cs falan bunlar ne zmn gelıcek unıcorn ları nasıl alıcas mıllete mewcut ?
-
Yeni paketi aldım bende ama çok sevmedim,Ascari,Hudson Hornet güzel diğerlerini denemedim daha ama AMC Gremlin X olsa nolur olmasa nolur:D
-
cok cop arabalar war oyundada oyun guzel yapıca kbısey yok
-
Suan forzada beles olarak indirebilecegim araclar hangileri?
Live uyelik alcamda degsin istiyorum (:
-
Hyundai Veloster-Yeni Dodge Viper birde galiba AMC Gremlin sonra Kutudan çıkan şifreyle extra 5 araç yeni M5 filan. Live'a değer paket almasanda yani..
-
-
Yeni em5 var,live almisken beles araclarida indiriyim istiyorum.ahmet bide su hediye arac gondermeyi deniyelim :D
-
Alırsan deneriz tabii,AMC Pacer,Aston Martin Cygnet filan yollarım ahaha:D:D
-
bırı su turgay denen karakterı basımdan alsın adam selam yerıne araba yolla dıe mesaj atmıs =)
-
Forza horizon on siparisi, hediye 2 arac ile baslamis sanirim..
-
-
Demin açtım oyunu çalıştırdı menuye girdim sonra bir anda ekranda CD okunamadı yumuşak bir bezle silip,yeniden başlatınız diye bir yazı çıktı.Sildim yeniden başlattım gene çıktı anlayamadım bu durumu. Öyle çok derin çizikte yok ama nasıl hallederim bunu acaba.
-
Benim eski makinada yapmıştı bir kez , temizleyip takmıştım bir daha tekrarlamamıştı.
-
Valla sildim gözlük temizleme beziyle bir süre çalıştı güzel,az önce gene denedim bu seferde dondu v.s anlayamadım. Spreyle temizleyeyim birde bari belki işe yarar,olmazsa yeni alırım artık mecburen napalım. Sen neyle,nasıl temizledin Özgür?
-
o gün üstümde hangi tişört varsa onla temizlemiştim:D:D
-
Ahaha:D Valla anlamadım bende bir düzeliyor,menülerde filan açıyor yarışa girecekken donuyor v.s Son çare yenisi.
-
yenı paket acıklanmadı mı?