Ya birak eglensin iste, ergen tribi yapacak birsey yok : D fujimi kaido ya cikarim evoyla hala oyarim o da aklinda bulunsun cem cim : D
Printable View
2 ay 2 paund olan üyeliği aldım ana sayfadan, 2 kere kredi kartından para çekti, ama açık provizyonda görünüyor ve üyeliğim başlamadı, aynı tip sorun yaşayan varmı.
birde porsche paketi direk alınca pahalı oluyor, ebay'den kart almak daha mantıklı tüm dünya yazıyor ama sıkıntı çıkarmı bilmiyorum
Direk xbox üzerinden satın aldım, paypal üyeliği yaptım onu kabul etmedi kredi kartı ile ödedim, gold üyelik başlamadı halen free member görünüyorum.
xboxlive.com üzerinden microsoft billing sayfasına giriyorum, paypal ve kredi kartı bilgileri var fakat ödeme görünmüyor.
aynı şekilde xbox üzerinden ücretsiz 2gün vardı aldım o başladı.
Bende şu yeni çıkan Fanatec'ten alayım. Sonra firmware i sileyim cihazdan. Orjinal bir oyun alıp azıcıkta sanalda gazlıyalım. İnşallah 3-5 günde sıkılıp kenara kaldırmam. Tonla para vercez. :D
Öhöm, Firmware i orjinale cevirsende banlanma riskine devam birsey fark etmez :D Benim sana tavsiyem ac oyna netten, birsey olursada bu makinayi firmware ile satiyorsun orjinal makina aliyorsun.
Fanatec ten sikilman imkansiz oyle diyeyim sana, hele online... vaktim olsa non stop oynayacagim cok icimde kaldi..
Yau sorun olmasin diye season pass aldik her pakette puan cekiyorlar nasi bi uc kagit bu ..
619 tl ye Microsoft Xbox 360 250GB Slim Kinect Uyumlu buldum alsammı sizce ?
Wifi lı
4gb xbox alsam , internetten indirilen paketler güncelleler için yeterli gelmez dimi hafızası?
şu ana kadar çıkan araç paketlerinin boyutları yaklaşık 1,6 gb yapıyor.
Meguiar's Car Pack- 111.65 MB
Porsche Expansion Pack- 328.98 MB
May TopGear Car Pack- 111.54 MB
April Alpinestars Car Pack- 103.48 MB
March Pirelli Car Pack- 106.48 MB
February American Le Mans Series Pack- 110.86 MB
January Jalopnik Pack- 105.90 MB
Hyundai Veloster Bonus Pack- 47.64 MB
December IGN Pack- 103.61 MB
November Speed Pack- 109.62 MB
Launch Bonus Pack- 370.93 MB
edit: 2. diskteki araçlar ve oyunun yüklenmeside var
4gb eliyim o zaman , 250'lik vardı önceden rahattı o.
ozgur 250lık al kafan rahat olsun sadece forza oynamazsn yrn bıgun baska oyunlarda oynarsn rahat rahat;)
arkadaşlar yakın bir arkadaşımın xbox cafe'si var tahmin edeceğiniz gibi orjinal kullanmıyor ancak sadece forza oynarken disk okuma hatası gibi bir hata verip oyundan atıyor ancak 1 makinada değil hepsinde böyle
ayrıca bu xbox'lara yeni araç paketlerini nasıl yükleriz ? net'e çıkamıyorlar doğal olarak :) flash disk'e indirsem xbox'a bağlayıp atabilirmiyiz :)
jtag'lı makine ile online oynanıyor mu?banlanma falan ?
Özgür yeniden pistlere dönüyorsun demek:D
Dönmek istiyorumda bazı pürüzler var işte onları halletmem lazım , ilk başta kredi kartı limiti ardından oyun bulmam lazım:D
makinayla oyunu aynı gün alamazsam almam zaten bekliyemem ben sabırsızım
Moruk oyunu gittigidiyordan filan bulur alırsın son baktığımda düşmüştü hem fiyatları biraz. Geldiği günde gider makinayı alırsın:)
Ozgur al bi 16gb usb ben oyle yapiyorum 10bos bile kaliyor sadece forza oynucasan tabi
Daha önce xbox varken takmıştım usb ama görmemişti ,ekstra birşey yapmaya gerek yok o zaman öyle mi?
Makinaların versiyonlarına göre değişen birşey yok di mi?Kırılabilen kırılamayan makinalar var
hyr kardesım onlıne asla oynuyamıosn gerı donusude oluyomu tam bılmıyorm ben yaptırmamıstm oyusden ama jtag olunca butun bolgelerın oyunlarını takıp oynuyabılıyorsn oo ozelıgı war ama ozgur sanatawsıyem onlıne oyna kardesım forzayı tadı onlıne rıwallerde otekı turlu bosa gazla araba yap bak dur sıkıo 1 haftada ınsanı
yavrum online oynucam zaten fw jtag falan işim olmaz
meraktan sordum sırf
direk xbox üzerinden satın alıp makineye indirilemiyormu?
buy ve download kısmı var fiyatlarıda aynı gibiydi, hem cd'siz oynamak daha mantıklı.
ben geçen girdim oyun gayet satın alınabiliyor,
Bende forza 4 limited edition xbox var kutu'nun her yeri forza 4 filan içinden forza çıkıyor ama oyun limited edition değil.
Oyun bulmuyor gerçekten oyüzden benim 1. tercihim forza 4 paketli cihaz almak,
2. direk cihaz üzerinden oyun satın almak.
3. Eğer sipariş edip oyunun gelmesini bekleyeceksem, ingiltereden limited edition forza 4 oyununu almak olurdu, içinden fazladana rabalar çıkıyormuş sanırım + ondan çıkan kod farklı işlere yarayabilir.