limited edition'ı gördüm ama şu an alamam pahalı benim için , sırf şu xbox uğruna baya bir zorlucam zaten kendimi:D
mertk ile konuştuktan sonra 4gb makina + 16gb usb bellek almaya karar verdim.
oyunu indirmek istesem yeterli olmaz muhtemelen
Printable View
limited edition'ı gördüm ama şu an alamam pahalı benim için , sırf şu xbox uğruna baya bir zorlucam zaten kendimi:D
mertk ile konuştuktan sonra 4gb makina + 16gb usb bellek almaya karar verdim.
oyunu indirmek istesem yeterli olmaz muhtemelen
oyun xbox üzerinden indirilmiyor diye biliyorum..bende arıyorum bir forza 4 ama satan yok :)
gittigidiyor üzerinden alıp 1hafta falan beklicez o zaman
özgurde aldımı artık basa bas typer drag ları yaparız :) lıve ı alıcam bu ay bası onlıne sız olmuyor
2013 viper çıktı bugün ücretsiz olarak indirilebilir
2013 SRT Viper Pack Release Trailer - YouTube
Vay vay vay hemen gidip indireyim bakalım yeni Viper nasıl:)
Araç sayısı baya az ama sanırım horizon'da.
Forza üzerine güncelleme paketi gibi birşey olaymış keşke.
evet o şekil olsa çok iyi olur, çıkmasına 4 ay var. belkide eklerler hepsini bilemiyoruz
tanıtım, oynanış vs. videolarda görünen araçları listelemişler aşağıdaki linkte
forza 4'e göre sayı oldukça az ama sadece bu araçlardan ibaret değildir sanırım
Forzamotorsport.net Forums - Forza Horizon Car List and Features [WIP]
Yeni Haziran paketini açıklamışlar..
Forza Motorsport - Community
July Car Pack Trailer featuring the 2011 McLaren #59 GT MP4-12C GT3! - YouTube
yıne bı makıne yok sole agız tadıyla kullanıcagımız unıcornda 430s 360cs falan bunlar ne zmn gelıcek unıcorn ları nasıl alıcas mıllete mewcut ?
Yeni paketi aldım bende ama çok sevmedim,Ascari,Hudson Hornet güzel diğerlerini denemedim daha ama AMC Gremlin X olsa nolur olmasa nolur:D
cok cop arabalar war oyundada oyun guzel yapıca kbısey yok
Suan forzada beles olarak indirebilecegim araclar hangileri?
Live uyelik alcamda degsin istiyorum (:
Hyundai Veloster-Yeni Dodge Viper birde galiba AMC Gremlin sonra Kutudan çıkan şifreyle extra 5 araç yeni M5 filan. Live'a değer paket almasanda yani..
polo gti'da beleş
Yeni em5 var,live almisken beles araclarida indiriyim istiyorum.ahmet bide su hediye arac gondermeyi deniyelim :D
Alırsan deneriz tabii,AMC Pacer,Aston Martin Cygnet filan yollarım ahaha:D:D
bırı su turgay denen karakterı basımdan alsın adam selam yerıne araba yolla dıe mesaj atmıs =)
Forza horizon on siparisi, hediye 2 arac ile baslamis sanirim..
Arkadaşlar Forza için dirft ayarlarını buldum bir göz atın isterseniz.
Forza 3
Forzamotorsport.net Forums - FM3 Drift Database
Forza 4
http://forums.forzamotorsport.net/fo...d/4856159.aspx
Demin açtım oyunu çalıştırdı menuye girdim sonra bir anda ekranda CD okunamadı yumuşak bir bezle silip,yeniden başlatınız diye bir yazı çıktı.Sildim yeniden başlattım gene çıktı anlayamadım bu durumu. Öyle çok derin çizikte yok ama nasıl hallederim bunu acaba.
Benim eski makinada yapmıştı bir kez , temizleyip takmıştım bir daha tekrarlamamıştı.
Valla sildim gözlük temizleme beziyle bir süre çalıştı güzel,az önce gene denedim bu seferde dondu v.s anlayamadım. Spreyle temizleyeyim birde bari belki işe yarar,olmazsa yeni alırım artık mecburen napalım. Sen neyle,nasıl temizledin Özgür?
o gün üstümde hangi tişört varsa onla temizlemiştim:D:D
Ahaha:D Valla anlamadım bende bir düzeliyor,menülerde filan açıyor yarışa girecekken donuyor v.s Son çare yenisi.
yenı paket acıklanmadı mı?
Aynen ortada Ağustos Paketide yok daha,normalde bu tarihlerde açıklanması gerekirdi.
+Benim cd pert malesef menüde donuyor,yenisi alacagım artık napalım. Gittigidiyor dışında önerebileceğiniz bir yer var mı?
yıne doru durust araba yok bı 205 var yanlıs gormedıysem
Gene fena değil Mustang-Camaro-205-Genesis-FRS filan bir önceki paketten sonra iyi hatta.
Şu 10 Aussie V8 Supercar olayı nedir ya anlamadım? Bu 10 tane V8 Avustralya arabası zaten yok mu oyunun içinde?
FORZA MOTORSPORT 4 XBOX PAL Ücretsiz HEMEN KARGO GittiGidiyor'da 61739304
bu ay biraz klasik çalışmışlar:D
http://www.youtube.com/watch?v=kNpxSAO-960
Aynen bu ay hep klasik araçlar var Viper'lar ve DS4 haricinde. DS4 ücretsiz onu indirdim diğerlerinide bikaç güne indiririm bakalım nasıllar:) DS4 güzel,fena değil kadranı hoşuma gitti:D
bir gün rivals yüzünden kör olcam aq:D
Economy Drag'da iyi derece yapmışın eeheh:D
ahah baya kasmıştım ona:D