2 ile 4 ün yerlerini değiştirmiş benim gözler :D Bekliyoruz bakalım :) Görüntüler çok iyi birşey bi bomba geliyor diyor :)
Printable View
Birakin knka camura yatmayin 6 ay boyunca oynadiklariniz nolcak emege saygi ;)
Ztn sizi sizle oynarken geciorum extra mesai yok :)
Gecen gun siz fark 500 m oldu die yarisi biraktiginizda bn son turumda dunyda 500 e girdim ;) ole gel rolling yapalim fark cok acildiyla olmuo bu isler hahaha
yaa onurcan bu şaşırmış onun lafı sana değil bana çakıyor o aklı sırada, biz sanki leaderboard mu kasıyoruz, çıkıyoruz keyif alıyoruz farklı arabalar deniyoruz gerekirse bekliyoruz düzlükte iki rolling yapıyoruz. sen kassan noolcak kıçını yırtmışın dünya 500.sü olmuşun neye yarar 1.olamadıktan sonra.
haksızmıyım onurcan kanka:D
2 ay 2 paund olan üyeliği aldım ana sayfadan, 2 kere kredi kartından para çekti, ama açık provizyonda görünüyor ve üyeliğim başlamadı, aynı tip sorun yaşayan varmı.
birde porsche paketi direk alınca pahalı oluyor, ebay'den kart almak daha mantıklı tüm dünya yazıyor ama sıkıntı çıkarmı bilmiyorum
Direk xbox üzerinden satın aldım, paypal üyeliği yaptım onu kabul etmedi kredi kartı ile ödedim, gold üyelik başlamadı halen free member görünüyorum.
xboxlive.com üzerinden microsoft billing sayfasına giriyorum, paypal ve kredi kartı bilgileri var fakat ödeme görünmüyor.
aynı şekilde xbox üzerinden ücretsiz 2gün vardı aldım o başladı.
Bende şu yeni çıkan Fanatec'ten alayım. Sonra firmware i sileyim cihazdan. Orjinal bir oyun alıp azıcıkta sanalda gazlıyalım. İnşallah 3-5 günde sıkılıp kenara kaldırmam. Tonla para vercez. :D
Öhöm, Firmware i orjinale cevirsende banlanma riskine devam birsey fark etmez :D Benim sana tavsiyem ac oyna netten, birsey olursada bu makinayi firmware ile satiyorsun orjinal makina aliyorsun.
Fanatec ten sikilman imkansiz oyle diyeyim sana, hele online... vaktim olsa non stop oynayacagim cok icimde kaldi..