FW silinsede banlanan arkadaslarimiz oldu ama bilemiyorum. Top yekun mu kalkti :D
Printable View
Yau sorun olmasin diye season pass aldik her pakette puan cekiyorlar nasi bi uc kagit bu ..
619 tl ye Microsoft Xbox 360 250GB Slim Kinect Uyumlu buldum alsammı sizce ?
Wifi lı
4gb xbox alsam , internetten indirilen paketler güncelleler için yeterli gelmez dimi hafızası?
şu ana kadar çıkan araç paketlerinin boyutları yaklaşık 1,6 gb yapıyor.
Meguiar's Car Pack- 111.65 MB
Porsche Expansion Pack- 328.98 MB
May TopGear Car Pack- 111.54 MB
April Alpinestars Car Pack- 103.48 MB
March Pirelli Car Pack- 106.48 MB
February American Le Mans Series Pack- 110.86 MB
January Jalopnik Pack- 105.90 MB
Hyundai Veloster Bonus Pack- 47.64 MB
December IGN Pack- 103.61 MB
November Speed Pack- 109.62 MB
Launch Bonus Pack- 370.93 MB
edit: 2. diskteki araçlar ve oyunun yüklenmeside var
4gb eliyim o zaman , 250'lik vardı önceden rahattı o.
ozgur 250lık al kafan rahat olsun sadece forza oynamazsn yrn bıgun baska oyunlarda oynarsn rahat rahat;)
arkadaşlar yakın bir arkadaşımın xbox cafe'si var tahmin edeceğiniz gibi orjinal kullanmıyor ancak sadece forza oynarken disk okuma hatası gibi bir hata verip oyundan atıyor ancak 1 makinada değil hepsinde böyle
ayrıca bu xbox'lara yeni araç paketlerini nasıl yükleriz ? net'e çıkamıyorlar doğal olarak :) flash disk'e indirsem xbox'a bağlayıp atabilirmiyiz :)
jtag'lı makine ile online oynanıyor mu?banlanma falan ?
Özgür yeniden pistlere dönüyorsun demek:D
Dönmek istiyorumda bazı pürüzler var işte onları halletmem lazım , ilk başta kredi kartı limiti ardından oyun bulmam lazım:D
makinayla oyunu aynı gün alamazsam almam zaten bekliyemem ben sabırsızım
Moruk oyunu gittigidiyordan filan bulur alırsın son baktığımda düşmüştü hem fiyatları biraz. Geldiği günde gider makinayı alırsın:)
Ozgur al bi 16gb usb ben oyle yapiyorum 10bos bile kaliyor sadece forza oynucasan tabi