Mayıs paketini indirebilen oldu mu yav?
Mayıs paketini indirebilen oldu mu yav?
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Bazı avm lerde konsol oyunları satan mağazalar oluyo anadolu yakası palladium da olduğu gibi, o tip yerlerde vardır sanırım anca.. Ama net bilgim yok maalesef..
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Yok Mayıs ayı içerisinde hem Porsche Pack hemde May TopGear Pack adı altında iki paket çıkıyor işte,Porsche 22'sinde gelecek diye biliyorum hergün Facebook'ta bir yeni modeli yayınlıyorlar.
May TopGear Car Pack | Facebook
Forza Motorsport 4: Porsche Expansion Pack | Facebook
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Forza horizon olayı nedir ? Sonbaharda geliyor deniyor, open-road falan filan bişiler, sanırım nfs deki free run gibi bir mod güncellemesi falan mı geliyor acaba..
Eğer öyle birşey gelirse/olursa, çok çok iyi olur![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Şu fotoğrafa bakılırsa aynen öyle duruyor,Test Drive Unlimited+Forza karışımı olacak gibi![]()
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
bizde online yok malesef bu fm3 ultimate gibi bi cd ne zaman çıkar varmı bi bilgi
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
forza 4 un 2.cdsinınn boyutu nedir install yaptıgımızda ne kadarlık bi alan gerekir bilen varmı
İlker G.
VIP pack cikmis, siddetele tavsiye edilir veyron ss, ruf rgt 12-R, lamborghi superleggera, 458 competizone birde adini hatirlamadim bi supersport daha var. Bu paketi indiren porsche pack indirimli indirebilecek. Dun oynadim biraz araclari modifiye etmeye kiyamadim ozellik RUF cok iyi, bugatti ss in goruntusu cok basarili, superleggera nin yol tutus efsaneler arasina girer gibigibi geldi bana...
TeamPASAOGLU
Forza Horizon, merakla bekliyorum, tadından yenmez..
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
O değilde herkeste varsa bir Top Gear soccer yapalım acayip zevkli oluyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)