Daha önce xbox varken takmıştım usb ama görmemişti ,ekstra birşey yapmaya gerek yok o zaman öyle mi?
Makinaların versiyonlarına göre değişen birşey yok di mi?Kırılabilen kırılamayan makinalar var
hyr kardesım onlıne asla oynuyamıosn gerı donusude oluyomu tam bılmıyorm ben yaptırmamıstm oyusden ama jtag olunca butun bolgelerın oyunlarını takıp oynuyabılıyorsn oo ozelıgı war ama ozgur sanatawsıyem onlıne oyna kardesım forzayı tadı onlıne rıwallerde otekı turlu bosa gazla araba yap bak dur sıkıo 1 haftada ınsanı
direk xbox üzerinden satın alıp makineye indirilemiyormu?
buy ve download kısmı var fiyatlarıda aynı gibiydi, hem cd'siz oynamak daha mantıklı.
ben geçen girdim oyun gayet satın alınabiliyor,
Bende forza 4 limited edition xbox var kutu'nun her yeri forza 4 filan içinden forza çıkıyor ama oyun limited edition değil.
Oyun bulmuyor gerçekten oyüzden benim 1. tercihim forza 4 paketli cihaz almak,
2. direk cihaz üzerinden oyun satın almak.
3. Eğer sipariş edip oyunun gelmesini bekleyeceksem, ingiltereden limited edition forza 4 oyununu almak olurdu, içinden fazladana rabalar çıkıyormuş sanırım + ondan çıkan kod farklı işlere yarayabilir.
limited edition'ı gördüm ama şu an alamam pahalı benim için , sırf şu xbox uğruna baya bir zorlucam zaten kendimi
mertk ile konuştuktan sonra 4gb makina + 16gb usb bellek almaya karar verdim.
oyunu indirmek istesem yeterli olmaz muhtemelen
oyun xbox üzerinden indirilmiyor diye biliyorum..bende arıyorum bir forza 4 ama satan yok![]()
Audi S3 2.31.83 @İstanbul Park
Peugeot 308 ehdi 2.45.00 @İstanbulPark
Ds3 Racing 2.37.267 @İstanbulPark
Megane RS 250 Cup 2.27.00 @İstanbulPark
Audi S3 2.31.83 @İstanbul Park
Peugeot 308 ehdi 2.45.00 @İstanbulPark
Ds3 Racing 2.37.267 @İstanbulPark
Megane RS 250 Cup 2.27.00 @İstanbulPark
2013 viper çıktı bugün ücretsiz olarak indirilebilir
2013 SRT Viper Pack Release Trailer - YouTube
Vay vay vay hemen gidip indireyim bakalım yeni Viper nasıl![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Araç sayısı baya az ama sanırım horizon'da.
Forza üzerine güncelleme paketi gibi birşey olaymış keşke.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)