oyunda her turlu modıfıye yapıosn ama zewk alamadım bı turlu bu arada ben kopyasını aldım her yerde war
Bendeki cd malesef kullanılamaz hale geldi ...cd içerdeyken xboxi ters çevirince ister istemez :-) medimarktlar carrefour capitol palladium vs ne varsa baktım bulamadım ... yazıcıoğlu vs heryeri gezdim hiçbir yerde yok ... en son kadıköy de biyerde ikinci el olarak bulabildim. ..
Motorsport'a bundan sonra DLC Paket çıkmayacak mı?
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Forza Motorsport - November Bondurant Car Pack
http://www.youtube.com/watch?v=_r0eBx9_rVo
horızona gelıyormus bu arabaalr bu arada
Aynen Horizon'a gelmiş bugün malesef..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
edittt....
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Ben kopyasını arkadaşımda oynadım yaklaşık 3-4 saat. Araçlar ve modifiyeler aynı kesinlikle trafikte gazlıyorsunuz otoban falan var. evet caddedeki araçlara bir tuşla yarış teklif ediyorsunuz ancak yapay zeka bu forumdaki kimseyi tatmin etmeyecek türdebeklentiler yüksek çünkü..
Ancak otobanda dolu supra yada e30 m3 ile 4 şerit yan yan makas ata ata 5. vites sara sara gitmek paha biçilemez. Yada ep3 çıtır dolu type r ile yanınızdaki araca otobanda kafa tutup kaput kamerasına geçip ses cümbüşü içinde makaslı bir nevi roll yapmak harbiden dehşet ötesi eğlenceli. Birde gördüğüm aksilik oyunda multiplayer menüsü yoktu belki kopya cd kopya makina olduğu içindir dedim ancak sanmıyorum oyuna internetten herkesin girebileceğini...
şimdilik aklıma gelenler bukadar
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
arcade tarzı olmuştur heralde .. öyle düşünüyorum .. o zaman direksiyonla oynamak gene yalan olduolmadı gene de alıp oynamak lazım NFS serilerine yıllarca katlandık kimi zmn
![]()
horizonda multiplayer seçeneği varmı? eğer yoksa pek anlamı kalmaz bu yaştan sonra arcade otomobil oynu alıp bitirmeye kasamıcam valla.
TeamPASAOGLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)