merhaba arkadaslar
gecen gun arkadasim rica etti ve bende gt5 cdmi ona verdim. bi hafta gectigi icin bende baska bi arkadasimdan gt5 cd si aldim ki haftasonu musaitim biraz kasarim zaman öldururm diye. eve geldim cd yi taktim. arkadasimdan aldigim cd ingilizce olaniymis. yurtdisindan getrmis. cd yi takinca 18 tane guncelleme var dedi? yaklasik hepsi 600mb civarinda.. bende gece yatarken acik biraktim sabaha kadar dolsun,sabah oynarim diye biraktim.. sabah kalktigimda guncelleme bitmisti. simdi oyunu actim ve benim oyunumun silindigini,yerine yeni bastan baslar gibi sifir oyun geldigini gordum.. bi cd degisti diye butun bunlar revami? yaklasik 2 senelik oyunumdu benim ve zorda olsa %80lerdeydim.. bunun bi caresi varmi? oyunumu geri getirebilirmiyim? yoksa kader diyemezsin sen kendin ettin diyip sifirdanmi basliyim? cok canimi sıktı bu durum ya![]()
arkadaşlar bende online olamıyorum 4.25 versiyonu bir türlü yükleyemedim sunucu hatası veriyor![]()
Gökhan CEYLAN
Öbür cd ile açınca tekrar eski oyunun gelebilir belki.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
hommm bellege yedek demek.. faydalı bilgi. Nasıl yapılıyor kıvılcım ? basıtmı bellegı taksak kendı ayarlarmı hemen ?
bırde nedır cok yer kaplarmı ?
4gb bellek ıs gorurmu ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
tabi iş görür yaklaşık 2.7 mb save dosyası..
mp3'ten ufak![]()
usb'ye takın belleğinizi.
oyunlar kısmından save datamı ne öyle 1 klasör olması lazım.(ps3 ana menüde)
ona girin gt5 game data (save data vs) diye bişey çıkar hatta altta ufak harfler ile son kullandığınız araba ve oynadığınız gün sayısı yazar.
onun üstüne gelip ücgene basın,copy deyin usb belleği seçin oldu bitti
ayda 1 bunu yapmakta fayda var
bu arada yarışlar noldu hacılar ?
2 haftalık offline kariyerimde söyleyebilirim ki bu oyunu GT-R sahibi olmadan önce ve sonra olarak 2ye ayırabilirim.
GTR'dan sonra arcade oyun gibi gelmeye başladı..
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
kıvılcım panpa biz giriyoz ara ara kendimiz kıllatıyoz onurla. headsette yaptık![]()
sunucu ile bağlantı kurulamadı.(ID = 2:6399) hatası alıyorum oyun başlangıcında. online oynayamıyorum. sizde de varmı böyle bişey,yoksa bana özgümü?
nerden bulcam ben senı aga ? hem sen tur bindiriyon tadı cıkmıyo+200pp fazlalık ısterım
![]()
yok la para bizde ne gerzer.biz o işleri special route 7 mi 5 mi ne varya tünelli düzlüklü orda hallediyoz
tünelsiz 425 goruyom sıkıntısız daha duz ne olsun?
edt: zaten tünel yapcak başka bişey varmı bilmiyomda. stock şanzıman.
demekki biri önden yürüyebilse şanzımanıda açsam felix i geççez heralde![]()
Selamtünel yapıp bu hızlara çıktım
![]()
kanki ben bu hızları 5te yapıom redbulla![]()
veyron ne zaman premium olacak artık yahu.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)