2005 te xigenon da başlamıştım bende. Hey gidi günler. Eski tadı yok ne yazık ki artık :D
O kadar bağlayıcı bi oyun ki, eski tadında olsa yine başlarım :D
Printable View
2005 te xigenon da başlamıştım bende. Hey gidi günler. Eski tadı yok ne yazık ki artık :D
O kadar bağlayıcı bi oyun ki, eski tadında olsa yine başlarım :D
Aynen öyle çok pis bir huyu var :D arada bir homeko 70 serverlerde başlıyorumda biraz item yapınca sıkılıp bırakıyorum :D
Yazin benide arkadaslarla westte oynuyoruz biz ama takim cikarsa bolge degistirir girerim bende :)
Hatta 5 kisi cikarabilirseniz bende 5 adam cikaririm o tarz olaylarda yapabiliriz :)
Westte oynayanlarda tr de oynayanlarda ekleyebilir 30 lvl hesabim var.
Iki ulkedede nickim bextere
LOL değilde Heroes of order and chaos oynuyorum. Millet LOL'un aynısı diyip duruyor. Onda baya iyi sayılırım, eskidende dota oynardım. Lol'de zorlanırmıyım yoksa aynı haltmı hepsi.
türk serverlerinde oynamak ciddi sabır işi
eğer sağlam bir takımınız yoksa çıldırmanız an meselesi
türkiye serverinda alexsis benim
Türkiye serverında ismim Eigen . Ekleyin beraber oyun atarız :)
Gececi tayfa ekleyebilir GokTurk78 :D
Beyler konuyu zortlatayım bende :) Biz 2 ev arkadaşı her gece oyun atıyoruz sabaha kadar Seviyelerimiz 29 ve 27 her lane de oynayabiliyoruz bizimle oyun atmak isteyenler varsa oturalım toplu oyun atalım team olunca daha güzel oluyor en azından anlaşabiliyoruz team speack yada ventrilo tarzı programlar ile rahatlık oynayabiliriz
2 yıldır arkadaşlarla vakit geçirmek için oynuyoruz mantığını kapınca güzel oyun iyi jung ve solo oynarim. Eğer bir takım varsas gelirim yada 5 kişi varsa karışı takım ayarlayabilirim nickim xILuciferIx
oynayanları görelim beyler :)
TR server yakaan 1. sezon sonundan berı oynarım son 2 sezondur arada gırıyorum oynayan varsa gelırım bende D:
heroes of the storm oynayın arkadaşlar :D tr realm gelince ben lolü bıraktım iyi ki bırakmışım diyorum.
Gelen olursa konu açtım akşamları yardırırız.
http://www.techturkey.com/forum/oyun...var-midir.html
KiNGTiG3R nickim ekleyin her akşam oynarz daha yeniyim. Hatta teamspeakden de paslaşırız daha güzel olur :)
TR server'ındeyim. Çok fazla ranked atmadığım için gold 5 oldum bu sene. ADC main, bi tane oynadığım hard sup var. Onun dışında Twisted Fate üzerinde yoğunlaşmaya başladım bu aralar.
Nick: Blumenberg
arada gece gırer 1 * 2 el atarım :p Al3xS1s
gördüğümü ekledim bu düdük kimdi lan demeyin :D
TR serverinde oynuyorum.Jung biraz sayıfım diğer lanelerde sıkıntım pek yok.Main hesap ban yemesi sebebiyle troll hesaptan devam.
Genelde dereceli oynuyorum , ama takılmak isteyen olursa.
IGN : WestMemphisThree
Eu west'teyim.
Gold elo, genelde gırgırına 3-4 oyun atıyoruz günde. Üç kişiyiz.
Nick: JTF Yondaime
LOL oynayanları görelim, güncel olsun
eatsleepsodom nickim
Main sup
benimde sup :) Hımm Ok Tamam
bol bol giriyorum bende adc oynuyorum genelde xayah ziggs varus ashe
nick bysagi
Euwest oynayan var mı beraber atalım
Nickim Blackmambai06 :D
78nakres ekleyebilirsiniz lol de.
Bende tekrar başladım, eskiye nazaran baya değişmiş. :)