tr ye geçmez olaydım =)
Printable View
tr ye geçmez olaydım =)
Oyun çizgi film gibi :) sarmıyor keyif vermiyor ama oyuna bagımlı insan çok gibi :)
profum ekleyın benıde :)
şimdi indiriyordum bende yeni başlayacağım :)
eu vest BlackMambai06 lwl 20 yim arkadaşlarla oyun cok zevkli oluyor :)
arkadaslar westteyiz 2 kisi katilabilir!!
macbookda çalışsa :/
Macbook a ye i surum geldi artik calisiyor!! Nickim turkishrev her aksam giriyoruz ekleyin
Ben westdeyim 3 4 gn daha ankarada olacağım bıradaki evde net yok ondan sonra onlineyim lwl27 yim şu an
TR serverinde oynuyorum nickim vgsteel
Yeni başladım TR deyim Equ389
tatildeyim laptop'a yüklemeye çalışıyorum %99da kalıyor deli oluyorum ne yaptıysam olmadı bi türlü bitmiyo 2 gündür yüklemeye uğraşıyorum deliricem
turnuvayı seyreden varmı bizimkileri fena haşlıyolar :)
Bu siteyi cok uzun zamandir takip ediyorum ama hic uye olmayi dusunmemistim ;) sirf bu konu yuzune uye oldum ;) tr serverindeki liselilerden biktim nick Aussicht lvl 30 mainim jungel ve solo top isteyen arkadaslsrla oyun atariz her aksam 2 mac atarim ;) simdiden tesekkurler
yahu westden kimse oynamıyormu yemin ediom sinirden delirdim oyunda nerde afk troll var ban denk geliyor tam promosyon maçında 98 puandayım şimdi 0 düştüm silver 5 im
Arkadaş gazıyla biz de başladık, 2-3 aydır oynuyorum. Nick MEZARBOZAN. Aynen yazdığım şekilde. TR serverında oynayan arkadaşlarla oynayabiliriz.
westte ben ve 8 10 arkadasim her aksam giriyoruz turkishrev eklerseniz 1 2 saate girerim oyuna
west id : Vasgooth
gece yarısından sonra girer vakit öldürürüm ( Jinx )
tr: Cr4king
Sup oynarım Tr de lvl 30 rank atalım beraber teami olan varsa katılırım nickname: kalvascan
çok uzun yıllar önce oynadım eu realmdeydim o zamanlar 30 olduk kastık yardırdık sonra bıraktım oyunu bir baktım hooop tr gelmiş beni oraya atmışlar komple çoluk çocuk var. o yüzden oynamıyorum artık :)
bu arada wow iyidir ya her ne kadar bırakmış olsam bile.
Bende oynuyorum 20 lvl im nick: BİSİMOTO
İsteyen varsa beraber oynarız
Jr Williams ekleyin arkadaslar :)
Dota oynıyan yokmu dota oynıyan varsa steam ıd verınde senlenelım
bende bi arkadaş tavsiyesi üzerine başladım 21 lvl'ım.. :) güzel oyun, yalnız jinx'den başka adamla oynayamıyorum
blitzle fena asist kasarım takılmak isteyen varsa atalm bir oyun.
can sıkıntısı indiridm öyle günde 1 maç yapıyorum bazen. twitch favorim başka almıyorum :D
Aynı karaktere bağlı kalma olayı bir müddet sonra geçer. : ) İlk başlarda öyle olabiliyor.
varus-master yii ve twitchle iyi oynuyorm ama en iyi twitchi kullanıyorum şuanda. he bide sion var :D
can sıkıntısına yükledim bu oyunu
çok değişik garip geldi şuan botlara karşı oynuyorum
birsuru karakter var nasıl işliyor mevzu :D
EU west'de düzenli olarak oynuyorum akşamları. İsteyen ekleyebilir. ghent katarn nick.
ben turkiye serverindeyim yani yükledim otomatik oyle seçti
her servere ayrı karakter var sanırım tam çozemedim daha doğrusu eğitim oyunu oynadım 1 kerede botlara karşı
çok karışık geldi :D
TR serverinde Falez59 Gold V varsa gececi takılanlar eklesin :)
14 yaşında yeğenim oynuyor bu oyunu yaa :D Saatlerce kalkmıyor laptopun başından :D
İşte sırf bu yüzden gece oynuyorum 2-3 suları en ideal +18 oluyor :D