ben turkiye serverindeyim yani yükledim otomatik oyle seçti
her servere ayrı karakter var sanırım tam çozemedim daha doğrusu eğitim oyunu oynadım 1 kerede botlara karşı
çok karışık geldi![]()
ben turkiye serverindeyim yani yükledim otomatik oyle seçti
her servere ayrı karakter var sanırım tam çozemedim daha doğrusu eğitim oyunu oynadım 1 kerede botlara karşı
çok karışık geldi![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
TR serverinde Falez59 Gold V varsa gececi takılanlar eklesin![]()
İşte sırf bu yüzden gece oynuyorum 2-3 suları en ideal +18 oluyor![]()
2005 te xigenon da başlamıştım bende. Hey gidi günler. Eski tadı yok ne yazık ki artık
O kadar bağlayıcı bi oyun ki, eski tadında olsa yine başlarım![]()
Aynen öyle çok pis bir huyu vararada bir homeko 70 serverlerde başlıyorumda biraz item yapınca sıkılıp bırakıyorum
![]()
Yazin benide arkadaslarla westte oynuyoruz biz ama takim cikarsa bolge degistirir girerim bende
Hatta 5 kisi cikarabilirseniz bende 5 adam cikaririm o tarz olaylarda yapabiliriz
Westte oynayanlarda tr de oynayanlarda ekleyebilir 30 lvl hesabim var.
Iki ulkedede nickim bextere
LOL değilde Heroes of order and chaos oynuyorum. Millet LOL'un aynısı diyip duruyor. Onda baya iyi sayılırım, eskidende dota oynardım. Lol'de zorlanırmıyım yoksa aynı haltmı hepsi.
Fusion35 ------> OnurD.
türk serverlerinde oynamak ciddi sabır işi
eğer sağlam bir takımınız yoksa çıldırmanız an meselesi
Beyler konuyu zortlatayım bendeBiz 2 ev arkadaşı her gece oyun atıyoruz sabaha kadar Seviyelerimiz 29 ve 27 her lane de oynayabiliyoruz bizimle oyun atmak isteyenler varsa oturalım toplu oyun atalım team olunca daha güzel oluyor en azından anlaşabiliyoruz team speack yada ventrilo tarzı programlar ile rahatlık oynayabiliriz
2 yıldır arkadaşlarla vakit geçirmek için oynuyoruz mantığını kapınca güzel oyun iyi jung ve solo oynarim. Eğer bir takım varsas gelirim yada 5 kişi varsa karışı takım ayarlayabilirim nickim xILuciferIx
TR server yakaan 1. sezon sonundan berı oynarım son 2 sezondur arada gırıyorum oynayan varsa gelırım bende D:
yakaan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)