İlk üç patchi yaptım sadece. Oyunda "rear" shock absorbers yok. Nasıl takıyoruz arkaya coil?
- Uzun zamandır oynuyorum ve yakın zamanlarda zor bıraktım
Çok zevkli oyun güzel yamalarla çok daha sağlam oluyor.
![]()
arkadaşlar bu slrr yi hd yapma modu varmış sanırım. bu oyun nasıl hd yapılıyor elinde bu mod olan varmı ? yada modsuz da yapabiliyorsak,yardımcı olabilecek varmı acaba?
Hondanın falan linki ölmüş mü bende mi sorun var? Paylaştığınız için teşekkür ederim bu arada, araba yapmak yarıştırmamdan çok daha uzun sürüyor, yapıp yapıp kenara atıyorum arabaları sürmüyorum bile.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
dostum bu oyun nasıl kuruluyor???? virtual CloneDrive demıssın ama sanal surucu oyun dosyasını tanımıor
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
SLRR - Engine Sound Mods - YouTube
Harika bişey bu peşindeyim yakalarsam paylaşıcam .
Aero'yu devre dışı bırakman lazım.
Gireceğin oyuna sağ tık yapıp uyumluluk modundan "Masaüstü oluşumunu devre dışı bırak" / Disable desktop composition etkinleştirip oyuna girersen aero otomatik devre dışı olur.
Sonra resmi alınca siyah değil olması gerektiği gibi çıkar.
Konuya biraz renk gelsin![]()
Takıldığınız veya sorun yaşadığınız bir şey olursa yardımcı olurum yaklaşık 3 yıldır bu oyunu oynuyorum.
rpk yazmayı biliyosan bnm işime yarıyaa bilirsin . yep yeni oyun yapabiliriz kodlamaları ben yaparım rpk yazmaktan anlamıyorum tek eksik oGürhan ?
106 yokmu yaw bu oyunda![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)